Už druhý deň ma bolí noha

janoosatina
22. dec 2023

Čauko obraciam sa na vás s prosbou druhý deň ma bolí ľavá noha a mám pocit že to vyráža od chrbtice tá ma sama o sebe neboli len občas kríže a krčná chrbtica tú mám takú všelijakú znej ma bolieva aj hlava teraz som vyležal chrípku ktorá trvala týždeň a začal som pociťovať teraz bolesť v ľavej nohe ale úplne hore a skôr z vonkajšej strany (od tela) je to také ako by ma tam niečo ťahalo keď je noha skrčená alebo keď si kvoknem vtedy to bolí najviac keď je vyrovnaná tak menej máte stým niekto skúsenosti? Inak mám 16 rokov a často ma bolievaju kríže a chrbát zatiaľ som nebol stým u doktora

grof_monte_christo
23. dec 2023

Môžeš mať vysunutu platničku, ktorá ti tlačí na nerv, preto ťa bolí noha. Navstiv čím skôr fyzioteraleuta, ukáže ti cviky, ako cvičiť.

daniela2202
23. dec 2023

@janoosatina cvičiť zlato, menej a isto

janinah
23. dec 2023

@grof_monte_christo v jeho veku ťažko...
Dávaj si 2_3 dní Ibalgin resp.liek s ibuprofénom.Moze to byť od ležania počas chrípky alebo aj stav po viróze.Ak sa to nezlepší tak po sviatkoch k dr.dostanes lieky ...cvičiť v tvojom veku určite treba a pravidelne.ale nie v akútnom štádiu a cez bolesť.Skus aj suché teplo na kríže.