Kúpili by ste taký dom?

29. mar 2022

Kúpili by ste dom v ktorom niekto spáchal samovraždu/vraždu?

sante81
29. mar 2022

Nie

river_song
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaja20
29. mar 2022

Radšej nie. Síce je to lepšia varianta,než taký,kde sa stala vražda,ale necítila by som sa tam dobre.

edien
29. mar 2022

Áno.v našom dome nebola síce vražda ani samovražda,ale zomreli tu 4 ľudia behom roku..alkaci. Susedia nám kadečo hovorili,ale dom sme prerobili a nikdy sme tu nemali negatívne zážitky,dom je perfektný. Ak ste citlivá na ,,entity,, a veríte tomu veľmi,tak radšej nekupujte

diamond007
29. mar 2022

@sante81 to ti predom nikto nepovie 😉

cyberk
29. mar 2022

Nie :D blby pocit by som mala z toho a vse, co by sa divne stalo, by som pripisovala prave tomu 😂🙏

amelie2017
29. mar 2022

Ano, moj dedko spachal samovrazdu doma na chodbe..a to sa mala babka s 3 detmi odtial stahovat? Bola rada, ze uzivi sama 3 deti.

modrykomik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vilma7
29. mar 2022

Jedine za veľmi výhodnú cenu.

lucia147852
29. mar 2022

Nie

asia83
29. mar 2022

Nie.

ildiko36
29. mar 2022

Ja som bývala v byte v podnájme kde pani spáchala samovraždu, nikdy som sa tam necítila dobre.Podla mna tá duša tam ostane, aj keď nestraši ale je tam.
V jednej izbe mala zatvorené veci, mali sme 4izbovy byt ale stale som mala pocit že nie sme tam sami

alienkami
29. mar 2022

Ja som pragmatický človek. Pokúsila by som sa zjednať výhodnejšiu cenu a dom kúpila. Ak by som v ňom mala nejaký pocit negatívnej energie, tak sú na to spôsoby ako priestor vyčistiť.

ildiko36
29. mar 2022

To ti sa musiš rozhodnúť, či by si tam dokázala bývať, aj v mojom dome sa občas dejú čudne veci, ale zatial mne osobne da pokoj, čo ludia u mna prespali asi už nebudú, tiež vydeli niečo o čom ja vedieť nechcem, inak by som predala dom

klarissa25
29. mar 2022

A koľko je kadejakých domov kde za stalo kedysi všeličo...to len tak mimochodom..niekedy je horšie ze človek o niečo takom vie ako to samotné co sa tam stalo

basska_b
29. mar 2022

Nikdy. Ale zaujimave, ze si sa o tom vobec dozvedela. Minule mi muz povedal, ze na posteli, na ktorej spime u svokry, zomrel jeho dedko 🙈🙈

pinkgirl
29. mar 2022

U nás v bloku skočila raz mladá žena z 5teho poschodia. Necítim sa v byte inak, stalo sa to dávno ešte pred našim nasťahovanim. Ak máš možnosť dobrej kúpy, tak kľudne. Ak máš obavy, tak si daj dom vysvätiť.

autor
29. mar 2022

@basska_b áno, poznala som toho človeka. Finančne to je výhodné a vysvätiť plánujem určite, ale premýšľam či sa tam budem cítiť fajn

margaretka_
29. mar 2022

To asi zalezi ako sa clovek citi ked pride na obhliadku. Neviem. Bolo by mi to asi neprijemne.
My sme byvali v byte, kde zomrela starsia pani, nie samovrazda, ale nasli ju az po par dnoch. Ale byvalo sa nam v pohode.
Kúpili sme tiez dom, ale taky skor na zburanie, kde zomrel pan co tam byval, tiez nie samovrazda, ale ja som sa 2 roky bala do toho domu vojst. Posobil na mna strasne cudzo a bala som sa , ze mi padne na hlavu.
Takze mi z toho vychadza, ze treba dat na svoje pocity priamo na mieste 🙂

pinkgirl
29. mar 2022

Odosobni sa od toho, nemysli na to a bude to OK. Ja by som to kúpila.
Veľa ľudí je hospitalizovanych v nemocniciach a netušia koľko ľudí skonalo práve na tej ich posteli... Je to len v tvojej hlave😉.

lucyluska
29. mar 2022

Veď byty sú aj 50 ročné a viacej, pri kúpe mi nikto nepovie jeho celú históriu. My sme veriaci a byt, dom, čokoľvek sme mali, dali sme vysvätiť.
Ja v tom mám jasno, kde ide duša po smrti.
Ak je tam nejaká aktivita, dám odslúžiť svätú omšu.
Horšie je to s ritualnymi miestami, úmyselná vražda...tam môže byť demonická aktivita.

ivkaivka9
29. mar 2022

Ak by toto mala byt jediná pochybnosť ohľadom kúpy, tak ano. Ak ste veriaci, tak si ho dajte vysvätiť. Hovorí sa, že človek sa má báť živých a nie mŕtvych. A ak by ste sa tam pocas bývania necítili dobre, tak ho jednoducho predáte.

diewcatqoo
29. mar 2022

Vela by zalezalo na osobnom pocite z toho domu a, samozrejme, na cene. Ak by mi dom vyhovoval po vsetkych strankach a mala by som z toho dobry pocit, vobec by som sa nepozastavila nad tym, ze tam niekto zomrel.
Ludia predsa zomierali stale, vzdy budu zomierat a casto zomieraju aj doma. Vela ludi byva v pribytkoch, kde niekto predtym zomrel a ani o tom nevedia. Btw, nedavno som sa nahodou dozvedela, ze tam, kde mame teraz byt, bol kedysi cintorin. Vobec sa kvoli tomu necitim cudne.

river_song
29. mar 2022

My sme kupili dom na ktoreho zahrade sa obesil chlap. Dom sme zburali a postavili novy..zahrada je stale zahradou.. ten strom tu nebol uz ked sme to kupili.. Nam nevadilo ze to ma taku historiu..Vieme ze to nebol zlý clovek, len proste neuniesol okolnosti svojho života.. Vôbec sa tu necítime zle..

radanna11
29. mar 2022

Ešte keď som mala 19 rokov našli sme si s mužom prvý podnájom po dvoch týždňoch bývania má zastavila suseda v práci , že je rada, že sme noví tam a že dúfa že po tej tragédii tam nám tam bude dobre. nechcela mi povedať viac ja som bola hotová , zavolala som majiteľovi a úprimne sa ho opýtala čo sa tam stalo.
Nezahmlieval povedal mi úplne úprimne že sa v tom byte jeho brat udrogoval na smrť a ležal tam tri týždne kým na to vôbec prišli.
Prvé noci po tom boli strašne bola som odhodlaná odtiaľ okamžite vypadnúť, ale potom som už aj otehotnela a nakoniec sme tam odbyvali skoro do pôrodu vlastne rok kým sme si nekúpili svoje.
Nikdy sa v tom byte nestalo nič cudne za ten čas čo sme tam bývali naozaj keď som si zvykla som sa tam aj prestala báť , nakoniec mi za tým bytom bolo aj smutno .
Pán majitel hovoril ale , že ho dali niekoľko krát vysvätit.

gubka71
29. mar 2022

Kupili sme byt,kde na starobu zomrela jeho predchadzajuca majitelka.Ked sem prisiel syn prvy raz,mal tri roky a pivedal,ze v kuchyni je nejaká teta.Byt sme cely prerobili,priatel doniesol svätenu vodu,vsetko sme postriekali vodou .Potom uz syn nikdy nikoho nevidel .Ale kamaratka mala s bytom velke problémy...Ja uz by som do toho asi nesla.

hiro
29. mar 2022

Pri tolkych miliardach ludi co zomreli za miliony rokov myslim ze neexistuje meter na zemi kde by niekto neumrel...

jaga18
29. mar 2022

My sme veľmi výhodné kúpili dom, síce v exekúcii od jednej alkoholicky. Neskôr susedia hovorili, že jej manžel bol zavraždený. Síce nie priamo v dome, ale niekde za dedinou. Napriek tomu sa nám už 10 rokov býva dobre, cítime sa tu veľmi dobre, konečne sme našli dom, ktorý voláme domov ❤️

nevenka
29. mar 2022

@basska_b nic to, ja som spavala istu dobu pri starkej v manzelskej posteli, ked spadla a zlomila si nohu. Pomahala som jej. V tej posteli zomrel starky vedla nej, ked spala. Zvykla som si a neskor som zase spavala na tej posteli, kde zomrela ona. Resp. ona tam len umierala, ale zomrela pri prevoze do nemocnice. Teraz mame ich izbu ako hostovsku, postele su uz vymenene, ale na tom istom mieste su a casto na starkych myslim.

lavinis
29. mar 2022

Nie
Neverim ani na duchov, zle enegie a podobne kraviny, ale necitila by som sa dobre zit s tym vedomim