Ahojte, zvažujeme kúpu tejto kombinácie 2v1, keďže kvôli nedostatku priestoru nemáme možnosť kúpiť oba spotrebiče samostatne. Viete mi prosím napísať vaše reálne skúsenosti s týmto produktom,ako ste spokojné? Poprosím vás aj napísať konkrétnu značku/typ práčky so sušičkou, ktorú vlastníte. Veľmi pekne ďakujem!🙂
@veroni415 aj tak musím vešať prádlo po byte, keďže práčka je na 8kg a susicka len an 5 alebo 6kg. Čiže stále musím nejaké opadlo vybrať a povesať. A ta susicka tiež nie je Boh vie co. My sa tejto chceme zbaviť a radšej zainvestovat zvlášť do práčky a zvlášť do susicky
@veroni415 ... ja sa priklanam za 2v1, mame uz 2. krat za sebou rovnaku znacku (Hotpoint Ariston aqd), tato konkretne fičí 8. rok a bez akehokolvek preslapu 👍, pre mna bola priorita max. pracia davka 11 kg (7 kg dryer) a program pre alergikov, kedze periem denne a vela 😉, najcastejsie na kratky 30-min program pri 1600 otackach, nemam absolutne ziadne vyhrady:
Ja nam tu istu susickopracku uz 8 rokov. Bosch. Presne kvoli miestu. V podstate mi vyhovuje, lebo zdaleka vsetko tam nedavam susit a ani by som nedala. Oprane vzdy pretriedim. Kapacitu ma polovicnu od pracky. Susim iba v zime, inak susim von, je to ekologickejsie, lacnejsie aj vonavejsie. Kupila som ju iba preto, aby mi pradlo v zime nestuchlo.
@veroni415 Mali sme 6 rokov philco, tam po 5 rokoch odislo silnejsie susenie, iba slabsi program siel. Teraz mame pol roka LG, nejaku strasne inteligentnu, tam zatial nema co neist. Vyberala som pracku s velkym objemom na pranie a aj na susenie.
@veroni415 vyhodené peniaze, sušička uz po roku nesušila