Cestovanie do zahraničia

kristy2727
15. sep 2021

Cestujete alebo chystáte sa niekto cestovať v najbližších mesiacoch do zahraničia aj napriek tomu, že sa “zhoršuje” situácia ?
Mám všetko zakúpené na cestu do Španielska, avšak dočítala som sa, že zaradili Slovensko na zoznam rizikových krajín. Je to az na november tak teraz neviem. Ísť či neísť ? Zaockovana som.

anjelicek26
15. sep 2021

@kristy2727 Tazko radit, do novembra sa to este vsetko x-krat pomeni :( My ideme tiez na dovolenku, koncom oktobra, este len vyberame... ale my chceme letiet niekam dalej do tepla...ockovany sme, testy si dame spravit, karantena nam nevadi (ta 5 dnova + test), deti maju dva tyzdne prazdnin (ideme extra len ten prvy) a dovolenku mame dva tyzdne... malo by to byt ok...

sisa_s
15. sep 2021

Ak by sme isli november/december, tak len last minute, vsetko sa meni a nebudem sa dotahovat o peniaze s CK, atd 🙂

anjelicek26
15. sep 2021

@sisa_s tak tak... my mame covid poistenie navyse k cestovnemu poisteniu, pokryva to aj zmenu opatreni a rezimu, ak sa vycestovat neda... ale aj tak no... zabookujeme tak tri tyzdne pred odletom.

ofzuza
15. sep 2021

Tiez by som mala ist do spanielska, ale ak sa situacia bude zhorsovat, tak asi nepojdem.

ivetan
15. sep 2021

my tiez idem na dovolenku v decembri,mame covid poistenie,, ak sa vycestovat neda

veronika2008
1. okt 2021

Ahojte 😊 prosím Vas, viete niekto povedať aké mam povinnosti pri ceste do Chorvátska a po návrate? Dospelí neockovani a deti do 12 rokov. Ďakujem 😊