Chorvátsko Krk - Baška

kami166
11. jún 2014

Dobry den, 23.6 v noci sa chystame do chorvatska na krk. Mate prosim niekto skusenosti s touto oblastou? cena ubytovania, v restauraciach ci obsadenost plaze? Dakujem za vsetky info 🙂)

nela_gondova
12. jún 2014

Ahoj my sme boli vlani v Baske na jednodennom vylete a mozem povedat ze je to pekne stredisko. Plaz taka pieskovo kamienkova vhodna pre deti. Voda bola super tepla. Na plazi straaaaasneeeeeee vela ludi.

tilda
12. jún 2014

@kami166 tak ako pise kocka predo mnou... strasidelne vela ludi na plazi, normalne si chodia ludia rano pred 7 obsadzovat miesto, aby si mali potom kde prist lahnut. ale inak prijemne mestecko... peknu dovcu!

mandrewa
12. jún 2014

My sme na Bašku chodili roky, poznáme tam už kopu ľudí. Kedysi tam stretnúť Slovákov bol hotový zázrak, dnes v uličkách počuješ len češtinu a slovenčinu 😀. Stredisko je krásne, ale ako píšu baby pláž je nenormálne prepchatá, ľudia si chodia obsadiť miesto veľmi skoro, tak sme to riešili tak, že sme sa do mora chodili len okúpať a na pláži sme neboli, pretože sme bývali hneď pri pláži tak sme sa slnili tam 🙂 alebo sa odvezte vodným taxíkom na Malu alebo Velku Luku, ostrovy hneď pri Baške. Tam sú krásne pláže a málokto o nich vie 🙂. Čo sa týka ubytovania skús orientačne pozrieť ceny cez booking.com. Potraviny sa oplatia kupovať v meste v supermarketoch, malé potraviny pri pláži sú dosť drahšie. Platí pravidlo, čím ďalej od pláže tým lepšia cena 😀 , hlavne ovocia a zeleniny. V reštauráciach sú ceny celkom v pohode, trošku drahšie od nás. A majú tam super pekárne 😉

kami166
autor
12. jún 2014

Dakujem vsetkym za info..dufam ze v juni to este nebude take preludnene 🙂) a booking.com mi pride strasne predrazeny. verim,ze na mieste to bude o dost lacnejsie.. ideme autom tak na tie luky sa urcite vyberieme 🙂)

kami166
autor
12. jún 2014

teraz citam ze vodnym taxikom 🙂) tak sa opravujem 🙂)

alenqa78
18. jún 2014

S ubytovaním by som si hlavu nelamala. Na kazdom rohu su informacne centra, kde im povies kolko miest chces, oni to obvolaju a za chvilku mas ceny. Len si obehni niekolko tychto informacnych centier, pretoze v kazom mozu mat ine ponuky. My sme ich obehli asi 5, vyslo nas to nejakych 9 € na noc. Nezabudni si ale pytat ubytovanie s klimatizaciou, vacsinou sa doplaca nejakych 1 € / noc. Ubytovali sme sa v meste Krk, na Baske to vychadzalo drahsie. Co sa tyka plaze, tak na Baske strasne preludnene, viac sa mi pacilo na plazi priamo v meste Krk.

zajkka
22. máj 2015

Prosim vas,nejake ubytko apartmany pre 3 påry dospelých?

mykeila
22. máj 2015

je tam perfektne,určite tam budete spokojni

jamocka
22. máj 2015

My chodíme už viac rokov sem do tejto destinácie a musím povedať je to dovolenka fakt vhodná pre rodiny s deťmi. Bolo super. Len my chodievame v Júni a to býva more ešte dosť studené.

zajkka
22. máj 2015

@mykeila
@jamocka a neviete poradit nejaky apartman blizsie k moru?

jamocka
22. máj 2015

No my sme boli zatiaľ len v hoteli lebo dieťa bolo zadarmo a mali sme to s pol penzion na osobu za 350 eur aj s poistením. HOTEL Corinthia. Hotel ból kúsoček od pláže.

mravvcek
26. júl 2015

@jamocka prosim ta a strava bola aka v tomto hotel?

jamocka
27. júl 2015

Výborná dalo sa vybrať. Cca 10 druhou jedla.

patka89
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mario1981
24. feb 2016

Dobry den.

Da sa prosim vas ist v 10 jula do Bašky bez nejakej rezervacie apartmanu,da sa vtedy najst alebo to je risk a ake su tam asi ceny lebo ked pozeram tu cez agentury zda sa mi to predrazene a ak niekto mate nejaky kontakt mail prosim kludne dajte,hladama pre 5 dospelych osob.dakujem 😝

samoty
3. jún 2019

@jamocka ja som bol v auguste a omocil som sa dva krát aj to len po kolená a prekychal som celú cestu domov..

sofia1
3. jún 2019

@kami166 ahoj ano chodíme každý rok už cca 15 rokov. Ceny ako u nas.plaz natrieskana,ale nám sa tam páči.