Grécko - hotel pri peknej pláži a pešou dostupnosťou k mestu

sondziss
11. jan 2023

Ahojte, obzerame sa po dovolenke v Grecku (asi Rodos?). 2 rodiny s detmi (2r a 12r) Hladame nejaky hotel, minimalne plna penzia, kt. by bol pri peknej plazi (pozvolny vstup do mora, co najmenej vln) a zaroven aj pesou dostupnostou k nejakym moznostiam "vyzitia". Ci uz prechadza po meste, vecera v taverne, obchodiky so suvenirmi.. Proste len aby sme neboli zavreti v hoteli.

Viete nieco poradit?

katkaseiner
11. jan 2023

na Rhodose je velmi dobry rezort Princess Lindos, my sme z rezortu boli cca 2 ci 3x na vylete (1x vybrate auto, a 1-2x autobusom vylet). Ako rezort je fakt top ale plaz kamienkova... ta nam az tak nevyhovovala... plus pri rezorte je len par obchodikov... cize az tak vyzitie nie... co sa ale vyzitia tyka, program v rezorte je fakt profesionalny, sice najskor nejaka detska disko ale potom profi program...

marci77
11. jan 2023

my sme niekedy velmi davno, tak 10rokov dozadu boli na Krete v tomto hoteli
Star beach village, je to cast Hersonissos, ale hotel perfektny, ma aj velke rodinne izby s viacerymi miestnostami
sucastou je aj aquapark
do hl.mesta je to cca pol hodinka autobusom
plaz bola pekna, aj na konci septembra, more malo 27stupnov
odporucam, pekne tam bolo

https://www.booking.com/hotel/gr/star-beach-vil...

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
melanta
11. jan 2023

Predminulý rok sme boli s mužovým synom a jeho bratrancom na Kréte v hotely Fodele beach water park resort, chalani mali 8 a 9 rokov, mali sme suitu s 2 spálňami, ale mali aj lacnejšie rodinné izby so 4 posteľami. Spokojní sme boli a teda hlavne chlapci.

zuzahajdulka
11. jan 2023

@sondziss na Rhodose je bez vln iba vychodne pobrezie. Zapadne pobrezie je velmi vlnite, niekedy sa priam az neda vojst do mora. Odporucam hotel Elyseum respektive hotely v jeho najblizsom okoli. Je tam sice kamienkova, ale cista pozvolna plaz. Je to na zaciatku letoviska Faliraki (v noci trochu divoke), ale cez den sa tam da pomotat. Co sa tyka vyzitia, celkom lacnym autobusom sa odtial lahko priveziete do mesta Rhodos a tam je krasne a vela co vidiet.

familytravel
11. jan 2023

Na Rodose sú pekné hotely v oblasti Faliraki, kde máte aj dobrú dostupnosť do strediska. Na Kréte môžete pozrieť hotely v Herosnissose (ale väčšinou majú horšie pláže a občas veľké vlny). Ešte v stredisku Stalida sú pekné hotely.

familytravel
11. jan 2023

@melanta Fodele je môj najobľúbenejší hotel na Kréte a to som ich pochodila veľa. Dobre ste vybrali 🙂

jaja20
14. jan 2023

@sondziss Zakynthos hotel Poseidon beach, krásna piesočnatá pláž, pozvoľný vstup do mora, čistá voda, plávajú tam aj korytnačky 🙂 Je na konci Laganasu, takže je tam ticho, ale zároveň sa môžete ľahko prejsť do rušného centra.
Alebo Rhodos, oblasť Faliraki, hotel Blue sea beach resort by vám mohol vyhovovať.