Lacná a spoľahlivá cestovná kancelária

alexandra28
5. máj 2015

Ahojte všetci. S rodinkou (manžel, ja advojročný syn) by sme radi šli niekde na dovolenku. Najlepšie letecky, all inclusive v peknom hoteli. Nemáme vybranú destináciu. Viete mi poradiť nejakú lacnú a spoľahlivú cestovku? Ďakujem pekne vopred za každú správu.

stary_ujco
6. máj 2015

Volá sa google.sk...
Obidete cestovku, ušetríte a vyberiete si čo chcete.
Inak univerzálna rada neexistuje.

sisaha
6. máj 2015

@alexandra28 ja si myslim, ze bud su lacne, alebo spolahlive... 😉

ivett1
6. máj 2015

hm, asi treba najskôr vybrať destináciu a až potom sa zamerať na cestovku ...😉 sorry, neviem či na Slovensku také sú - lacné a spoľahlivé, ale my chodíme s Hechterom (Egypt, Bulharsko)- aj keď to nie je vždy tip-top snažia sa, Satur (Grécko,Turecko) alebo ešte Hydrotour (Grécko, ostrovy...)-majú/mali super animačné programy pre deti ... skús ešte zahraničné cestovky ...
PS: keď si vyberieš destináciu, tak sú tu na fóre diskusie alebo skupiny napr. "dovolenka s deťmi Turecko" ... alebo "Grécko" ... tam sa môžeš spýtať aj na tú cestovku ...😉

prasiatko30
6. máj 2015

pokial je to europska destinacia tak sluzby cestoviek ani nevyuzivam. hodim do booking.com destinaciu, ktoru som si vyhliadla, najdem hotel ktory ma presvedci ako ekonomicky tak odozvami uzivatelov, pripadne este hodim do tripadvisor nazov hotelu aby som nasla recenzie na dany hotel/restauraciu/atrakcie a naplanujem cestu. pripadne este sa moze menit poradie tym ze mrknem na www leteckej spolocnosti ake lacne letenky sa vyskytuju a do akych destinacii a potom pokracujem horeuvedenym hladanim - v dnesnej dobe si clovek dokaze naplanovat dovolenku aj bez cestovky.

ivett1
6. máj 2015

@prasiatko30 si šikovná🙂

prasiatko30
6. máj 2015

@ivett1 to uz v dnesnej dobe robi asi tak 80% ludi nie je to nic preborne 😅 nieco insie su dovolenky v exotickych krajinach - to neviem ci by som si trufla takymto sposobom. i ked poznam ludi co kupia letenky zajednaju hotel na prvyc5dni a potom uz chodia a hladaju priamo na mieste - hlavne v indonezii a pod.

kiki68
6. máj 2015

ja mam dobre skusenosti s hydrotour, satur, tie dalsie su take priemerne podla mna. Teraz myslim z tych,co bezne ponukaju tie bezne dovolenky pri mori skrz invia alebo tak.
ci ist po najlacnejsom, no staci ist po co najvacsej zlave v ramci first alebo last minute. To uz zalezi ako si mozete dovolenku planovat, ci si mozete dovolit povedat v praci,ze za 3 dni niekam letim na tyzden. Ak to davas vsetko dokopy po svojom,tak to je pre skusenejsich, treba si totiz osefovat vsetko, nielen ubytko,lebo na mieste necaka ziadny pripraveny transfer, takze zase len sikovnost si vsetko zabezpecit a aby ludi na taxikoch atd. neosklbali. Vacsinou co mam skusenosti,tak ked sme isli po vlastnej osi tak nas to vyslo viac v konecnom dosledku ako keby chytime last minute v resorte. Pamatam si ake bolo na Malte drahe jedlo aj vstupy na plaze boli celkom drahe.

malabiba
6. máj 2015

@alexandra28 choďte do cestovnej agentúry, vyberte si katalógy rôznych cestoviek s ceníkmi, ceny si treba popozerať - výhodné napr.: dieťa zadarmo, predpokladám, že to bude EU, Turecko, popozerajte hotely, ktoré by sa vám páčili, čítajte na internete recenzie konkrétnych hotelov a lokalít - aj dobrá cestovka má v ponuke rôzne typy ubytovaní - kvalitné aj horšie....dobrá stránka na výber dovolenky je napr. travel.sk, recenzie na invia, tripadvisor, recenzie hotelov....dá sa ako píšu vyššie aj na vlastnú päsť, no ak cestujete málo - servis od cestovky sa vám zíde, všetko budete mať zariadené....veľa šťastia a peknú dovolenku 🙂

11lili11
3. júl 2016

Pozná niekto ck zbalkufre.sk ?skusenosti