Poraďte dovolenku na SK, kde budeme môcť chodiť na výlety aj bez auta

20. júl 2021

Ahojte, prosím vás viete mi dať typ na dovolenku na Slovensku kde by sme vedeli chodiť na výlety aj bez auta? Chcela by som niečo take aby mal štvorročný syn každý deň nejaký zážitok keď tam budeme a zároveň aby sa tam dalo dostať spojom pretože auto na dovolenke nebudeme mat k dispozícii , len nás dovezú a prídu potom po nás

balkica
20. júl 2021

My sme boli takto v Poprade, vlakom sa da obehat vela..Dinopark, Tricklandia, Štrbské pleso, Hrebienok.. 🙂

moznoze
20. júl 2021

Liptov (Ružomberok) .... Každý deň výlet.
Autobusom a potom pešo : Vlkolínec (dá sa potom pešo dostať do Rk), Brankovsky vodopád, Cutkovska dolina - Hrabovo cez Obrovu cestu, Oravský hrad, ... Vlakom: Havranok, múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva v LM, Strečno, Tatry,... Možnosti je veľa.

ovaaa
20. júl 2021

Štúrovo....vláčik, aqapark, loďka po Dunaji, za mostom Ostrihom, bazilika, preliezky, aqapark, zoo Budapešť, atď , výlety organizujú česť.kanc. teda všetko zabezpečené. Závisí, čo máte radi....Ešte ma napadla B Štiavnica..Premáva tam mestskú vláčik takže ku všetkym pamiatkam sa ľahko dostanete...tajchy, babské muzeum, náučný park, drevený Betlehem, je tam veľké hracie centrum,, úžasná dielnicka v ktorej si môžete všeličo vyrobiť, laserová stena, kde si obkreslujejete siluetu, z piesku namalujete obrázok atď.

hettinka
20. júl 2021

Vysoké Tatry. Dá sa ľahko presúvať vlacikom, aj kopu aktivít, aj dobre vybavené hotely s kupanim a wellness možnosťami.

diamand2326
20. júl 2021

Ahoj, som bez auta tiež a ja idem tento rok s deťmi do Liptovského Jána, tiež dobrá dostupnosť z Liptovského Mikuláša do okolia 🙂

ibrunova
20. júl 2021

Liptovský Ján

333levica
20. júl 2021

😇

kristiii
20. júl 2021

Tento rok Liptovský Mikuláš, minulý rok Poprad, predtým Košice... všade toho nájdeš kopu pre deti, či už zoo, vláčiky, múzeá, bobové alebo lanové dráhy..skús pozrieť napríklad "kamsdetmi"

janage
20. júl 2021

Za mňa Jasná, ubytko sme mali raz hotel Ostredok, raz Družba (ta je drahšia, ale služby top)
vieš sa počlnkovat na Bielej vode,
potom po žltej taká prechádzka k pamätníku vojnovému,
ľahká turistika na Tri vody,
pešo po turistickej dolu do jaskyne, potom busom spať, lanovkou na Chopok aj južnú stranu pozrieť (boli také úlohy pre deti) a z Chopku doprava opačne ako na Ďumbier.
Dole ešte kúsoček pod Jasnou lanová dráha pre deti.
Prechádzka okolo Vrbickeho plesa.
Ako sme odstavili auto tak po týždni sme ho až štartovali