Prvá dovolenka

ivinka174
26. mar 2023

Dobrý deň,
chceli by sme ísť s priateľom tento rok na našu prvú dovolenku. Neboli sme ešte nikde takto a tak by som sa Vás chcela opýtať, kam odporúčate ísť vy prvýkrát? Chceme ísť určite k moru, nevyžadujene žiaden luxus, aby to bolo finančné prístupné a aby sme mali pekný zážitok.

Ďakujem.

mima1991
26. mar 2023

@ivinka174 mallorca

beata_k
26. mar 2023

@ivinka174 Financne pristupny je zvacsa Egypt a Tunisko. Mozno Turecko.

queen_mary
26. mar 2023

Hm. Adults only hotel podla mna kdekolvek 😊

queen_mary
26. mar 2023

Ak nehladate hotel s all inclusive, tak potom by som isla santorini, pripadne mykonos, francuska riviera, madeira, korzika, sardinia,...

jazula
26. mar 2023

My sme boli v Slovinsku vlakom a bolo to úžasné 🙂. Ubytko apartmán cez booking
Teraz už sme traja, tak už bolo pohodlnejšie ísť lietadlom na Mallorcu do all in. hotela 😁

julie19
27. mar 2023

Tak záleží čo je pre vás “finančne prístupné” a čo je pre vás “pekný zážitok” … lebo toto ma kazdy inú predstavu, pre niekoho je finančne prístupné do 1000€/osoba a pre niekoho je aj 700€ cez 🤷‍♀️ a takisto pekný zážitok si niekto prestaviť ako ležanie na pláži s drinkom v ruke a niekto napr požičané auto a preskúmanie okolitých mestečiek a večerného života … takže záleží od preferencii … cenovo sú najlepšie krajiny ako Egypt, Tunisko, teoreticky Turecko ale to sú dovolenky take rezortove, veľa krát okolo hotela ani nič moc nie je 😅🤷‍♀️ pripadne aj je ale je to proste iná kultúra neodvážila by som si napr poziciat auto a pojazdiť di okolie 🙈😅 ale hotely parádne všetko v cene proste no stress leharo… Európa je drahšia a nemá take služby ale zas je tu to čaro tých miest, človek sadne na bus alebo sa večer prejde pešo niekam len tak, tam si dá pivo, tam pizzu, skoci na diskotéku, potom po pamiatkach a nákupoch, pláže sú zväčša verejne takže kam dôjdem tam sa okupem, neriešim či som na “svojej hotelovej pláži”

lauriik
27. mar 2023

No moc si nam toho nepovedala. Aky mate buget? Autom ci lietadlom? Chcete ist do europy alebo niekam dalej? Ma to byt all inclusive, rezort lezanie na plazi alebo ste viac typy chodit, videt, ubytko v sukromi? Treba si rozmyslet co od tej dovolenky ocakavate. Ak chcete pekne plaze v europe tak nam sa pacilo: cyprus, mallorca, chorvatsko, francuzka riviera, spanielsko, sicilia, sardinia.

vulka
27. mar 2023

@ivinka174 Gdaňsk je skvelý, lacný a neokukaný. Mesto ponúka kopec zážitkových možností.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz