Rýchla dovolenka na 4 dni

1. aug 2022

Ahojte s priateľom sme dostali na poslednú chvilu volno 4 dni, radi by sme niekde vybehli, kľudne aj do zahranicia, deti nemáme, auto mame, sme od Trnavy do 7/8h cesty zvladame.. Maze nejaké tipy na vylet prosím? Slovensko, cesko, polsko... More?? Len to je uz dost vsetko vybookovane chorvatsko taliansko autom atd

ninusa221
1. aug 2022

Kukni zoavomat tam mas ze co je volne hned na druhy den vies si to tam pozriet…

33rudolfko3
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sofiafranko
1. aug 2022

Slovinsko - Portorož, ubytko sme hladali na mieste, je tam viacero plazi, skoro cela cesta po dialnici a cenovo ako na SK.

matus7030
1. aug 2022

My sme teraz boli na 6 dni v Chorvatsku. Cesta 7 hodin. Ubytko som našla na bookingu a na druhý deň sme išli. Bolo z čoho vyberať. A lacnejšie bolo ešte Taliansko (Lignano je tiež cca u hod zo západného Slovenska).

clarissa96
1. aug 2022

My to mame tak isto, presne 4 dni sme si dovolili 🙂 povodne sme chceli Slovinsko more, ale keďže sme pri mori boli nedávno a naozaj lepšie ubytovania sú vybookovane, a to more tam zas nie je take krásne, tak ideme do spindlerovho mlyna, poznáme to iba zo zimného obdobia.. a ešte sú ubytovacie kapacity aj v pekných wellnes hoteloch, alebo Zakopané ešte je super hory plus wellnes

sovica
1. aug 2022

Chcete oddychovať alebo chodiť a niečo vidieť? Ak oddychovať, tak by som určite 2 dni zo 4 nestrávila na ceste tam a späť a volila by som blízku "luxusnejšiu" destináciu napr. Rajecké Teplice - Aphrodite Palace. Ak by som niečo chcela vidieť ale aj trošku relaxu, tak asi Prahu, možno niečo v Poľsku (neviem doporučiť, ale kto bol, určite poradí). Ak silou-mocou more, tak by som volila asi sever Chorvátska - apartmán vo Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort. To je asi tak cca 600km a 7 hod. cesty, ak by ste išli v noci. (Slovinsko - Portorož, ako napísala @sofiafranko alebo Taliansko - Lignano, ako napísala @matus7030, to sú všetko destinácie cca na tých 7 hod. cesty, ako Novi Vinodolski).

pinkgirl
1. aug 2022

4dni to precestuješ k moru zbytočne veľa času. Šla by som na poznávačku, kľudne Čechy - hrady a zámky, oni majú v každej dedine niečo zaujímavé. Bola som tak na jar a bolo čo pozerať.

familytravel
2. aug 2022

Slovinsko je asi najbližšie. A nemusíte ísť ani k moru. My keď máme 4 dni voľna, tak vybehneme do Terme Snovik, je to cca 4,5 hodinky dobrej cesty, je tam vonkajší aj vnútorný bazén a krásne horské prostredie:
Alebo k jazeru Bled - tam je tiež krásna atmosféra

ma77
2. aug 2022

Tiež sa priklanam k Slovinsku krásna krajina alebo Praha aj PLaj HU je fajn hajdusoboslo boli sme na 4dni za 2hodky si tam PL ma krásne aqaparky blizko hranic Zakopane je krásne mesto sama by som mala problem vybrat😉