Doporučujete cestovnú kanceláriu Invia?

muriel21
24. jan 2013

Ma niekto skusenosti s CK INVIA.sk
DOPORUCILI BY STE JU ????????dakujem

puncovyrez
24. jan 2013

to nie je ck ale cestovna agentura, kt. sprostredkovava dovolenky od roznych ck. Ja som s nou nebola, podla mna je to tam drahsie, ked som si naratala priplatky atd., vyslo mi to iste cez inu lacnesie. My sme boli tusim 2x cez dovolenka24, tiez cez net kupene, neviem presnu adresu, hod do googlu. Tam mi to vyslo vzdy menej.

cestovka
24. jan 2013

ahoj, Invia nie je cestovna kancelaria, je to internetový portál, ktorý sťahuje zájazdy viacerých CK na Slovensku. Čiže ak si tam niečo kúpiš, necestuješ s Inviou, ale s danou CK, ktorá zájazd organizuje. Invia ti iba sprostredkuje predaj tej dovolenky. ceny sú rovnaké ako v cestovkách, ktoré dovolenku organizujú, Invia si ceny nenavyšuje (nemôže si ceny navýšiť). ked si tam vyberáš dovolenku, treba sa len informovať, ktorá CK je organizátorom daného zájazdu, aby si potom nebola prekvapená. robím v CK, takže info máš z prvej ruky 😉

zaneta08
24. jan 2013

minulý rok sme kupovali zájazd cez invia.sk, cez internet, bol to last minute, behom 2 dní sa všetko zrealizovalo, boli veľmi milí a ústretoví, zisťovali všetko čo som chcela vedieť (a mala som fakt veľa otázok, keďže sme cestovali s drobcom). Stále behom pol hodiny zavolali s odpoveďou, povedala by som, že nadštandartný prístup. Predtým som kupovala zájazdy cez CK a bol veľký rozdiel v prístupe. Určite aj tento rok pocestujeme cez invia, už pre mňa vyhľadávajú zájazd podľa kritérií, ktoré som zadala. Takže u mňa veľká spokojnosť a odporúčam 🙂 🙂 🙂

ema13
24. jan 2013

Ahoj, my sme boli toto posledne leto s rocnou dcerkou v Chorvatsku cez Inviu a boli sme spokojni. Ziadne problemy a ustretovy pristup. Dobru skusenost s nimi ma aj moja kolegyna, ktora bola s nimi tiez v Chorvatsku a s malym chlapcekom. Vlastne som aj ja dala na jej dobru skusenost. Tak drzim palce.

luy
7. feb 2013

Ahoj,cez Inviu som bola na dovolenke dvakrát,spokojnost,ale bolo to na LM a bolo to stále týždeň pred odletom vybavované,rýchlosť,super jednanie,peniaye som mala pripravené takže ihned som platila ,takže ja udávam spokojnost

stanislavao
7. feb 2013

ked si idete kupit dovolenky, tak odporucam CK, ktore su na trhu dlhe roky a hlavne, ktore maju poistenie voci insoltventnosti a krachu CK. doporucujem Globtour, Koala, Seneca a podobne velke CK. Invia nieje CK, ale portal, ktory zbiera ponuky vsetkych CK.

zanin
7. feb 2013

ano jednoznacne odporucam. Personal tohoto portalu je ustretovy vsetko zistia a volaju spet. my s nimi cestovavame uz 5 rokov a aj svojim rodicom cez nich vzdy vybavujem dovolenku. Vedia dobre poradit a hlavne pre mna bolo ze som povedala co hladam aky typ co by tam malo byt co od destinacie ocakavam a oni mi nasli presne podla poziadaviek. Nemusela som sa pracne prehrabavat fotkami a popiskami hotelov. Vzdy vybrali 4-5 ponuk dali cas na rozmyslenie a potom sme to vybavili behom 1 dna. Z domu od PC som vybavila vzdy vsetko. Takze prajem prijemny vyber dovolenky.

alenkalienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
christi
22. jan 2014

@cestovka ahojko, mozem sa Ta prosim spytat na cestovku dovolenka24, ktora sa teraz premenovala na dovolenka.sme.sk, mas nejake skusenosti s touto cestovkou ? Chceli by sme si teraz kupit u nej zajazd na september, no mam trochu obavy, bo doteraz som o nej nepocula. Velmi pekne Ti dakujem. Kristina

alenanr
3. jún 2014

Nech si kúpiš zájazd v materskej CK, teda u touroperatora /ta CK co zajazd organizuje/ alebo v agenture, vzdy bude vysledna cena totožná. Rozdiel je ten, že agentura ma vacšiu ponuku ako CK a teda vie vybrat rovnaky pobyt v rovnakom termine za rozne ceny, pretoze ma ponuku nielen danej CK.
Tak sa moze stat, ze v agenture Ti dohladaju cenovo vyhodnejsi zajazd, pretoze ho porovnaju s mnozstvom ponuk inych CK, aj rakuskych. Zvycajne a najma pobyty v exotike a letecke dovolenky tak v agenture dostanes vyhodnejsie ako z ponuky jedinej CK.
Zodpovednost nesie vzdy touroperator, teda materska CK a nie ktorékolvek kemenné predajne miesto, ktorych je na slovensku cca 500, alebo web, kde sa ponuka ani neda poratat.
Kupovat cez kamennu agenturu, webovy portal ci priamo v CK v tomto pripade znamena asi tolko, ci si horalku za 46 centov kupite v bufete alebo v hypermarkete, ci si ju nechate dorucit, alebo si po nu skocite priamo do Serede a za vždy rovnaku cenu.

Či cestujeme cez satur, turan ci koalu, hydrotour, to je jedno, lebo aj tak zavolam www.edovolenky.sk a tam mi aj tak povedia, kto ma teraz dany hotel za najvyhodnejsiu ponuku. Rozdiel tak moze byt fakt zaujimavy.
a navyse, aspon predajca je slovenská spoločnosť a tak aspoň trošku ostane doma. Tí najvačší na trhu už totiž dávno slovenskí niesú a to tiež má svoju váhu. Tiež si môžeš rovno nechať zasielať zájazdy presne podľa tvojich kritérií, čo je dobre najma ak cestujete s detmi. http://edovolenky.sk/cestovny-agent/
Ja som si nechala zasielat iba rodinne izby, chceli sme oddelene miestnosti, lebo deti už o desiatej spia /mladšia ma 6 rokov/ a my chceme este trošku lajfovať, najmä ak máš all inclusive a to na jednej izbe sa tazko robi. 🙂

inak naša podmienka bola vždy teda okrem oddelenej izby aj terasa. toto máme radi.

zuzu712
24. júl 2014

Nikdy viac zavadzaju zakaznikov nahadzuju zlavy, a ked som zajazd objednala tak povedali ze si tam dali omylom cenu a cena je 10x vyssia. Takze takto lakaju zakaznikov na svoje stranky. Dnes som objednala zajazd a hned mi volali ze cenu tam dali omylom a ci si nechcem vybrat iny zajazd.

421
31. júl 2014

podobne ako zuzu 712. Na stránke pobyt so zľavou, a kedže dovolenka mala byť už o 3 dni, po dopyte na dostupnosť pobytu, bola na druhy den poslaná zmluva, ale s nátlakom, že do hodiny to musím podpísať, poslať aj zaplatiť, lebo dlhšie mi nemôžu podržať rezerváciu. (každú pol hodinu telefonát alebo SMS či som už zaplatil alebo aspoň podpísal zmluvu). Samozrejme som si pod tlakom nevšimol, že v zmluve je cena bez zľavy a zaplatil. Po príchode z práce (v kľude) som si chybu uvedomil, ale jasné, že neskoro. Výhovorky typu: oni majú v podmienkach právo na chybu v cene na nete, dôležité je čo je v zmluve a pod. Žiadosti o uplatnenie zľavy alebo stornovanie bez poplatkov neakceptovali. Takže neseriózne a zavádzajúce konanie.

hanicka45
4. aug 2014

je travek sk spolahliva cestovka?

janci27
15. aug 2014

Cez Inviu sme boli v Egypte pred 3 rokmi, velka spokojnost!!

dasamo
15. aug 2014

421 nerozumiem, to ste nevedeli kolko platíte? Ved cenu ste asi vedeli, takze ste zaplatili sumu s kt.ste predsa suhlasili. My sme boli 2x v egypte a spokojnost, ceny sedeli, bol to last minute

bubo212
22. aug 2014

my sme mali toto leto cestovať cez inviu do talianska-zajazd bol zaplateny,ale maly syn si 2 dni pred odchodom popalil ručku na remoske-nepekna popalenina 2 stupna-chirurgia,čistenie,prevezi atd....zajazd sme museli stornovať,hoci všetky veci sme už mali pripravene a všetci sme sa velmi tešili.....mali sme zaplatenu ich predraženu poistku,ktora mala byť pre nas zarukou,že ak nebudeme mocť vycestovať,tak nam bude garant.vratenie 80percent.cestovke sme predložili aj lek.spravu od chirurga a po mesačnych naťahovačkach nam prišiel papier,že nam nezaplatia ani cent,lebo...ak nahodou nezomriete al.nie ste na smrt.posteli,tak sa s peniažkami rozlučte.Velmi ma to mrzi,lebo nemame ani cent-platili sme im 850eur a nemakli sme ani dovolenku.Takže radšej cestujte priamo k majitelom a neplaťte ck typu INVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zamestnanci sa vam otočia chrbtom,hlavene že Vas na pekne sluby nalakaju,vy im zaplatite a potom ste im už ukradnuti..S INVIOU NIKDY VIAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sakura77
22. aug 2014

@bubo212 tak ale ty si poistena v poistovni,nie v Ck..Ck s tym nic nema,akurat ti moze ponuknut poistenie...takisto peniaze nevracia cestovka ale poistovna...my sme stornovali dvakrat,raz kvoli kiahnam a raz akutna operacia-v den odletu! a 80% nam vratene bolo do par dni....

cez inviu sme isli raz,sprostredkovany zajad do Emiratov,cez cestovku fisher,vsetko klaplo ok...

denulik
27. jún 2015

Keď ste išli cez inviu platili ste plnú sumu,alebo sa dala zaplatiť záloha A neskor zbytok?

gezike1967
1. júl 2015

My sme platili plnú.Ale myslim si,že ked sa niekto vyberie na dovolenku,tak nech si ju aj hneďzaplatí.
kto na ňu nemá dnes nebude mať ani zajtra.To je môj názor. 😵

pink_lady
27. júl 2015

Iviu odporúčam všetkými 10...Chlapec mi ešte vytelefonoval aj individuálnu dopravu 😀

adamx
3. aug 2015
Používateľ adamx je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adamx.

kupujte si dovolenku cez http://www.kuponyzdarma.sk/invia-sk/

ivanatim
3. aug 2015

:D Odkedy je invia cestova kancelaria? :D

nina131
12. aug 2015

Musím sa podeliť o moju negatívnu skúsenosť s Inviou 😠 Objednávali sme dovolenku a počas celého procesu s nami komunikovalo asi 5 ľudí ! Na e-maily neodpovedali, človek tam musí zavolať, aby zistil odpoveď na svoju otázku + dokumenty nám prišli opakovane zle vyplnené a po upozornení na zlé údaje, nám to opravili ale nie vo všetkých častiach, preto sme tam museli opäť volať. Po zmene údajov sa ani neunúvali nám poslať nový dokument /dôležitý!!/ s novými platnými údajmi, museli sme si ho opravený vyžiadať e-mailom. Všetci robíme chybe ale takéto opakované pochybenia, zle nastavený systém.. ako môže jeden zájazd vybavovať 5 ľudí, je v tom chaos, neviete koho máte kontaktovať, pre istotu niekedy ani nedvihnú, na e-mail neodpovedajú, človek prevolá x peňazí na pevnú linku, len z toho dôvodu lebo nevedia po seba svoju prácu skontrolovať. Je to maximálne vyčerpávajúce a keby som si mala opäť vybrať dovolenku, tak určite nie cez INVIU! Toľko moja skúsenosť.

nespokojna26
3. sep 2016

INVIA najhorsia cestovna kancelaria jaku poznam....zle napisane informaciach v papieroch...pracovnici nevedie sami kde pracuju nevedia poskytnut informacie o odchode...neseriozna firma,delegatka nas pocas dovolenky neubytovala neinformomala o hoteli v postate za celi pobyt sme ju nevideli...bolo by dobre keby mi niekto vedel povedat zaco som zaplatila 50€ ked vsetko v cestovke bolo zaplatene...vedia zobrat peniaze a dalej sa nestarat o zakaznika....

ivanatim
6. sep 2016

@nespokojna26 Invia je cestovka? Invia je len sprostredkovatel zajazdov - cestoviek, nie je to ziadna cestovka...invia nemoze za to, ak cestovka, cez ktoru cestujes, nejako pochybí. V takom pripade neoklamali len teba, ale aj ich...Invia nemoze za to, co robi delegat cestovky, s ktorou si cestovala...

nespokojna26
6. sep 2016

@ivanatim a naco potom sluzi ta cestovka? hm?cez ziadnu cestovku som nemala ziaden problem a neisla som prvy krat!!! a tie pracovnicky co tam pracuju tie ku ktorej cestovke patria? turancar?

deny3
6. sep 2016

@nespokojna26 asi nemáš jasno v tom, čo je cestovná kancelária a cestovná agentúra. Invia je agentúra, ona neorganizuje zájazdy, len je akoby extérny predajca zájazdov niekoľkých cestovných kancelárii. Výhoda invie je, že ked tam prídeš, tak máš oveľa väčší výber zájazdov, akoby si išla len do jednej cestovky, akoby viacej cestoviek pod jednou strechou.
My sme boli cez inviu tento rok už tretí krát a spokojnosť. Organizátorom zájazdov bola stále iná cestovná kancelária.
ak si bola teraz na zájazde cez inviu, ešte v kancelárii invie ti museli povedať, kto zájazd organizuje, ak si to prepočula, v zmluve a v pokynoch si to musela mať tiež uvedené. A priamo na mieste pobytu delegát musel byť označený menom cestovnej kancelárie, určite to nebola invia.

nespokojna26
7. sep 2016

@deny3 ked ty si bola spokojna tak laskavo pis svoj komentar..mna nezaujima tvoj nazot

uglybetty1234
7. sep 2016

@nespokojna26 invia j agentura, nie cestovna kancelaria. Takze stazovat by si sa mala na kancelariu ktora organizovala zajazd. Invia zajazdy LEN sprostredkuva. Nie je zodpovedna za nedostatky samotnej kancelarie.
Nieco ine je pristup samotnych zamestnancov invie atd, to je uz na ich triko.

jasminka1987
7. sep 2016

Ja som prostrednictvom invie bola 3x na dovolenke a vzdy som bola velmi spokojna