Poraďte mi nebankovky na pôžičku počas RD.

babyprinc
20. nov 2019

Ahojte, som na rodicovskom prispevku. A potrebovala by som surne peniazky.Neviete niekto o nejakych nebankovkach? Pretoze si myslim ze normalnu pozicku by mi nedali :/... No neviem ako to funguje s nebankovkami. Dakujem.

amienne
20. nov 2019

Neviem si predstavit co take surne by som potrebovala aby som si vzala na krk pozicku z nebankovky. Rodina nemoze pozicat?

kiwi3
20. nov 2019

treba dlhodobo setrit, ziadne pozicky, to je cesta do pekla

ivkazba
20. nov 2019

Ani banky ani nebankovky dnes už nemôžu dávať úvery iba tak, musia overovať bonitu a príjem, ktorý ty nemáš (RP je sociálna dávka nie príjem). Samozrejme existujú aj spoločnosti, ktoré dnes dajú úver aj človeku bez príjmu, ale treba počítať s brutálnymi úrokmi a neštandardným vymáhaním ak sa človek oneskorí so splátkou. A väčšinou ide o krátkodobé pôžičky na 1 mesiac. Takže ak nemáš možnosť šetriť z RP asi ťažko by si za mesiac niečo splatila. Odporúčam dlhodobo šetriť, aj keď ozaj v drobných. Za roky vo finančníctve som totiž stretla veľa prípadov, kedy ľudia urobili zúfalé veci a následky boli veľmi zlé. Viem, že toto nie je odpoveď akú si čakala, ale je vhodnejšia ako odporučiť ti niečo nekalé.

ivca88
20. nov 2019

Skús keď tak záložnu ak je to súrne.
Čiže predať niečo čo máš a nie si požičiavať