Skúsenosti s Mbank hypotékou

janka1989ya
20. okt 2015

Dobrý deň,

Chcela by som sa informovať ohľadom hypotéky v mbank (schvaľovanie , spokojnosť s bankou ) ?

Ďakujem

libka1
20. okt 2015

Tak my sme sa k schvaľovaniu ani nedostali, ale čo ja ti viem k tomu povedať je, že poskytuju hypo az do 70 rokov na rozdiel od vacsiny bank, a paradoxne napriek viacerym rokom splacania hypo, t.j. nizsej mesacnej splatke nam vedeli ponuknut vzhladom k nasmu prijmu ovela mensiu sumu ako banky ktore poskytuju hypo do 65 rokov. Je to pre mna taka drobna zahada. Takze my sme dalej hypo od nich uz neriesili a sli sme inde.

viera27
20. okt 2015

velka spokojnost za mna. Prehladne, rychlo vybavene, lacne a velmi variabilne. U nas v kancli sme do mbank postupne poprechadzali vsetci 😀 . Jediny problem mal kolega - zmluvar. Ten tam potreboval nejake dalsie dodania o prijme a co ja viem co. To uz si nepamatam detaily.

saurian
20. okt 2015

@janka1989ya
my sme prechadzali do nej z inej banky s hypo - a max spokojnost. dokonca ked v nedavnom obdobi bezala reklama ze 1,5% urok na hypo pre kazdeho - tak sme zavolali a povedali ze aj my chceme taky - a dali nam ho 😀 😀 😀

sharmari
20. okt 2015

My sme mali kopec papierovačiek, toto im trebalo, hento im trebalo, už nám to liezlo na nervy, ale toto by sme mali asi všade, lebo muž je živnostník/s.r.o. Inak sme spokojní

janka1989ya
autor
23. okt 2015

Ďakujem za odpovede .
Muž je v úv. registri , tak ma zaujíma ,že ako dlho dozadu pozerajú(2roky má všetko vyplatené )
Príjem máme nato pracuje aj on aj ja plus poberám RP , chceli by sme kupovať úplne nový byt (je pred kolaudáciou /zatiaľ voľný / ak niekto vie poradiť budem povďačná 🙂

libka1
23. okt 2015

@janka1989ya veď tam zbehni a oni ti povedia ako dlho preveruju uverovy register a podobne, to mas najlepsie, aby si zbytocne nestracala cas 😉 ja co mam skusenost, tak niektore tie podmienky u bank su tak diametralne odlisne ze az. Co je v jednej povolene v druhej zakazane a podobne.

stlienka
27. okt 2015

@janka1989ya ak by si chcela poradiť veľmi rada ti pomôžem. Ono ak mal aj záznam, dá sa spraviť výnimky, lebo v registri bude svietiť 5 rokov.

anka32
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luba_buba
29. aug 2020

Pekný deň, oživujem túto tému, rada by som vedela vaše aktuálne skúsenosti s mBank hypotékou. Ponúkajú nám najlepšie podmienky, ale predsa len, nejde o úplne štandardnú bežnú banku, tak by som rada vedela vaše osobné skúsenosti. Ďakujem pekne.