Hľadám si gynekológa v BA.

annlia
3. sep 2019

Ahojte, hľadám si v BA lekára/lekárku - gynekológia. Niekde hlavne kde berú nových ľudí ktorí nemajú trvalé bydlisko v BA a nebudem čakať rok na objednanie. Neviete náhodou o niekom? ideálne v okolí Lamača, Dúbravky, Petržalky. A ešte otázka - kto je lepší lekár žena alebo chlap v tejto profesii? ďakujem mooc! kludne mi môžte písať aj správy🙂

sissy27
3. sep 2019

@annlia pozri Feminatal, MUDr. Karkalík, ambulanciu má v Dúbravke. Či žena alebo muž - veľa žien nechce k mužom, mne osobne je to jedno a poznám aj baby, čo len k mužom, lebo sú vraj jemnejší a citlivejší ako ženy v tejto profesii. V tejto ambulancii si môžeš vybrať keď sa objednávaš na vyšetrenie.

bozzie
4. sep 2019

@annlia ahoj🙂 Moj nazor je taky, ze v tejto profesii je isto lepsi chlap. Od kedy som zacala chodit ku zenskemu, tak chodim len k chlapovi a super. Ako napisala aj sissy, tak chlapi su jemnejsi, citlivejsi a tym padom sa k pacientkam lepsie spravaju a nie su taky "tvrdy". Chcela by som ti zaroven poradit doktora Millyho. Jedneho z najlepsich gynekologov v Bratislave podla mna😉🙂 Co mam posledne info, tak oni stale beru nove pacientky, takze si myslim, ze by si nemala mat problem.

sivana09
4. sep 2019

Podla mna je úplný nezmysel vyberať podľa pohlavia... Aj chlap aj zena moze byt dobry/zly doktor... Je to individualne.. osobne mam zhodou nahod dobru skusenost s gynekologom chlapom (Kajaba - Karlova Ves) nove pacientky zial neberie.. predtym som mala niekoľko gynekologiciek a s vacsinou som spokojna nebola, ale vobec si nemyslim, ze to je pohlavim.. proste niekto svoju pracu berie vazne a naplna ho, chce za každú cenu pomoct.. a iny mavne rukou a povie si dajte mi pokoj...

22patricia22
6. sep 2019

ohľadom toho, či chlap alebo žena súhlasím s názorom sivany. pokiaľ si doktor robí svoju prácu dobre a zodpovedne, tak je jedno, či je to žena alebo muž. a chodím k tomu istému doktorovi ako @bozzie a odporúčam ho. je skvelý a berie nové pacientky 🙂

bozzie
9. sep 2019

@22patricia22 som rada, ze si tiez napisala🙂 Aspon sa bude annlii lepsie rozhodovat. Ako dlho si jeho pacientkou?

22patricia22
11. sep 2019

@bozzie už to boli tri roky, čo som jeho pacientkou. a ty?🙂

bozzie
7. okt 2019

@22patricia22 radsej ani nebudem pisat, kolko rokov uz k nemu chodim, lebo by si mi povedala, ze som stara korytnacka😂😂 Totizto som jeho pacientkou uz od mojich 18-tich rokov🙂 Takze ozaj dlhu dobu, poznam ho uz velmi dobre😉

22patricia22
13. nov 2019

@bozzie ale prosím ťa, veď máš malé dieťa, tak až tak stará nemôžeš byť😉😀 no rešpektujem to, že tu nechceš uvádzať vek. mne stačí vedieť to, že k doktorovi chodíš o dosť dlhšie ako ja. tebe robil už aj nejaké špeciálne vyšetrenie? alebo si žiadny problém nemala a tým pádom chodíš iba na preventívne prehliadky raz ročne?

bozzie
3. dec 2019

@22patricia22 aa vsak ano, zase tak vela nemam ale uz to nie je ani najmenej😀 Da sa povedat, ze ziadne specialne vysetrenia mi nerobil. Akurat ultrazvuky, ked som bola s Gitkou tehotna a este sme si dali spravit 3D ultrazvuk, ktory mame aj so zaznamom na pamiatku😉 Takze ked som bola tehotna, tak som chodila k nemu castejsie a teraz zase uz len raz rocne na preventivnu prehliadku🙂

22patricia22
7. jan 2020

@bozzie vek nezastavíme, to je veru pravda ale tak môžme byť radi, že sme zdraví🙂😉 To je najdôležitejšie! Áno? Tak to máte krásnu pamiatku. A ty si bola jeho pacientkou ešte pred tehotenstvom že? Lebo teraz mi kamoška hovorila, že už tehuľky vôbec neberie. Ona chcela k nemu prestúpiť, no nezobral ju z tohoto dôvodu. Tak ti prajem, aby si žiadne komplikácie nemala a aby ti to tak zostalo po celý rok 2020🙂😉 Drž sa!

bozzie
9. jan 2020

@22patricia22 to si pekne napisala, to je najdolezitejsie!❤ Hej, ja som jeho pacientkou uz dost dlhu dobu, takze ja som ziadny takyto problem nemala. Ani sa necudujem, kedze tie tehulky tam musia castejsie chodit a je s nimi viac roboty. Dakujem a to iste aj ja tebe prajem😉❤

22patricia22
10. jan 2020

@bozzie no veď toto. Však som jej povedala, že keď porodí, tak hneď nech k nemu prestúpi. Tak uvidím, ako sa rozhodne a či to tak aj spraví.

alica_matejka
13. jan 2020

babulky prosim vas, ako dlho trva prestup k novemu zenskemu doktorovi? ako dlho sa vybavuju papierovacky? je to prilis komplikovane alebo lahke? lebo od svojich 17-tich rokov chodim k tomu istemu gynekologovi, no uz je prilis stary a rada by som ho vymenila, tak potrebujem zopar informacii, kedze som sa s tym este nikdy nestretla. dakujem!

22patricia22
4. feb 2020

@alica_matejka nie je to vôbec komplikované, nemusíš sa báť. Už máš vybratého doktora, ku ktorému by si chcela prestúpiť? Lebo isto vieš, že každý doktor má iné požiadavky.

mila23
4. feb 2020

@22patricia22 prosim ta Ty chodis k tomu Kajabovi? A on neberie nove pacientky? Ani ked k nemu patrim rajonovo? Dakujem

22patricia22
4. feb 2020

@mila23 nie, nechodím k nemu, ja chodím k doktorovi Millymu. Takže v tomto ti poradiť neviem, či on berie nové pacientky. Budeš si to musieť priamo u neho zistiť, ak teda trváš na ňom.

alica_matejka
25. feb 2020

@22patricia22 no rozmyslam nad tym, ku ktoremu chodi aj Patricia, kedze som na neho pocula same dobre ohlasy. pozerala som, ze on ma ordinaciu v Ruzinove, co mi tiez vcelku vyhovuje. u neho to ako dlho trva? a co vsetko treba k nemu doniest, ked by som k nemu chcela prestupit? aky je postup?

22patricia22
2. mar 2020

@alica_matejka on je super ženský doktor, to je pravda. Pokiaľ berie nové pacientky, tak najlepšie je, keď si papiere vybavuješ minimálne tak mesiac dopredu, lebo zakaždým k 1-vému v mesiaci sa dá spraviť prestup. Takže dajme tomu, že teraz si začneš papiere vybavovať, tak už 1.4. môžeš byť jeho pacientkou, ak to všetko stihneš. Na ich webovej stránke máš napísaný celý postup, pozri si to tam, ok? Ak nebudeš vedieť nájsť, tak píš.

alica_matejka
9. mar 2020

@22patricia22 aj som si myslela, ze to bude mat takto, lebo vacsina doktorov berie novych pacientov k prvemu v mesiaci. dobre vediet. oki, idem to pozriet a ked nieco nebudem vediet najst, tak ti hned pisem.

22patricia22
13. mar 2020

@alica_matejka kľudne, som ti k dispozícií😉🙂