Kvalitný skúsený zubár

mamka176
13. nov 2023

Dobrý deň mamičky, keďže ste mi tu vždy so všetkým skvele poradili, skúsim aj teraz s touto témou. Moja mamina potrebuje nájsť zubára. Naozaj dobrého skúseného zubára, ktorý jej prerobi cele zuby, má tam asi 20 ročný mostík, skoro všetky zuby sa jej kývu, má bolesti atd atd. Jednoducho naozaj komplikovaný prípad. Chodila do jednej nemenovanej kliniky v centre BA kde jej viac uškodili ako pomohli, sami neskúsení mladý lekári čerstvo po škole bez skúsenosti. Ideálne v Bratislave ale v podstate je to jedno, kľudne aj cele SR, či Maďarsko, Česko, nikam ju voziť mi nerobí problém. A ešte úplne skvele by bolo ak by ju to nestalo 10 000€. Budem rada za každé odporúčanie z vašej osobnej skúsenosti. Ďakujem!

mirka414
13. nov 2023

Ja by som maminke odporučila dať sa do rúk zubárovi v Turecku ..bude sa cítiť ako princezná na zúbky jej dajú na základe snímku najlepšiu ponuku a ešte si aj užije dovolenku .netreba sa toho báť skúste tým zubárom veriť

kiki68
13. nov 2023

@mirka414 v ziadnom pripade, kamoska bola a na renomovanej klinike v Turecku, zvazuje aj zalobu, ma prave aj mostik spraveny nimi v Turecku a uz ju to stalo okolo dalsich 6-8 tisic eur v Bratislave a Viedni a napravaju po nich skody. Tak vsetko vyzeralo too a doma zacali drobne problemy, ktore vyustili do vacsieho problemu prave pouzitou technikou tam v Turecku. Nasla dalsich par poskodenych ludi prave z tej kliniky. Je to mimo EU a nikto nevie ake materialy tam naozaj pouziju. Teraz jej to riesi nejaky professor vo Viedni a cely mostik musel dole a komplet oprava pod tymi korunkami. Takze pozor na taketo rady, ked neviete odporucit ktoru presne kliniku.

mirka414
13. nov 2023

@kiki68 ja za seba som maximálne spokojna a aj môj zubar vo Švajčiarsku vravel že tak kvalitnú prácu už dlho neviedel ,že on by to spravil rovnako ale že 2 x takú cenu 😉takze treba vyberať a sledovať recenzie hlavne tie od ľudí ktorý kliniku v Turecku osobne navštívili a potom sa toho naozaj netreba báť .par fotiek pred a počas zákroku a moje nové zúbky a fotky kliniky

mirka414
13. nov 2023

@kiki68 možno by bolo dobre keby kamoska napísala ktorá klinika zo bola aby varovala ostatných aby na tu kliniku išli ! Ja píšem moju osobnú pozitívnu skúsenosť a zuby mi skontroloval môj zubar vo Švajčiarsku a povedal ,že je to naozaj veľmi kvalitne odvedená práca a že keď ku nemu budem 2 x ročne chodiť na kontrolu a ústnu hygienu tak mám roky rokuce naozaj pokoj od zubárov .