Pediater - MUDr. Katarína Šimovičová je dobrá? Poraďte

shawn7
23. máj 2011

Zdravím všetky maminy. Ako každá mamina pred pôrodom aj ja zháňam pediatra. Rodičia v mojom okolí sú väčšinou s pediatrami nespokojní, a preto by som chcela založiť diskusiu o pediatroch. Ktosi mi spomínal MUDr. Šimovičovú.... Máte s ňou niektorá skúsenosť?

lili777
26. máj 2011

Ahoj, Šimovičovú nepoznám, ale mám taký pocit, že ona je tiež na Mýtnej. Je tam aj dr. Rapošová. Vrelo ju odporúčam! Mám s ňou len tie najlepšie skúsenosti. Milá, veľmi starostlivá. V ordinácii má CRP, streptokokový test, pre bábatka má zvlášť miestnosť. chodím k nej s dvoma deťmi a som maximálne spokojná.

babulina
26. máj 2011

@shawn7 dr simovicova je mama mojho spoluziaka zo strednej, je to velmi prijemna pani, ja k nej sice nechodim, ale ked sme mali problem s dcerou tak velmi rada odkonzultovala, bola velmi prijemna, vysvetlila aj povzbudila navrhla dalsie riesenia, na moj vkus ma dost plnu cakaren a cakat tam za kazdym asi nie je velmi prijemne ale mozno som vystihla len problematicke obdobie alebo hodinu, ale bolo sa s cim pohrat co ocenia nielen cakajuce mamicky

shawn7
autor
26. máj 2011

@babulina ja som o nej pocula, no odradza ma ta Mytna. Strasne zle sa tam parkuje. my byvame v Ruzinove, takze na Mytnu mozem ist jedine elinou alebo autom....... plus to cakanie. Asi vyskusam doktorky na tej strecnianskej, o ktorych si mi pisala.

sisaha
26. máj 2011

@shawn7 parkovanie tam nie je problem. Na vratnici si mozete vyzdvihnut parkovaciu kartu a zo zadu sa da parkovat.

lili777
30. máj 2011

Teraz to tam konečne vyriešili. Dajú vám kartu a môžete parkovať na tých miestach vyhradených pre obyvateľov starého mesta.

shawn7
autor
10. jún 2011

@lili777 ahoj, dakujem za typ.....a nahodou nemate na MUDr Rapošovú kontakt? napr. e-mail alebo telefon?
nasla som dake cislo na nete, no nebrala to........ alebo mam skusit ist osobne?

lili777
13. jún 2011

Jasné mám. 02/52444724. Má aj sestričku veľmi milú. Myslím, že pred narodením stačí len zavolať a spýtať sa či vezmú dieťa. Po odchode z pôrodnice zavoláš a hneď ti dá termín prvej poradne. Nebuď prekvapená, keď ťa zavolá aj hneď v ten deň alebo na druhý

novazienka
3. dec 2013

Ako je to na Mytnej s parkovanim?

nidale
11. sep 2014

Takže rada by som Vám povedala pár slov na p. Dr. Šimovičovú..
V žiadnom prípade ju neodporúčam. Od neprofesionality cez to že si vypýta nehoráznych 4 EUR za buchnutie pečiatky, až po to, že vždy keď tam človek príde sú na "obede".
Sestrička je veľmi milá? je to jedna arogantná nepríjemná žena.
To ako sa ona správa ku klientom, akým štýlom s nimi komunikuje je des! Možno nie so všetkými, možno s pacientami "horných 10 000" sa rozpráva pekne.

mirjama
20. mar 2017

Ahojte,ešte nikdy som sem nepísala, ale rada sa vyjadrím k dr. Šimovicovej. Chodíme k nej od narodenia, na prvú návštevu prišla k nám domov a to bývame hneď vedľa. Poradne na čas pár minút ut čakanie. Za dva roky starostlibosti sa nemôžem sťažovať, malý bol chorý tak viac až teraz,opakovane vytery,krvné testy,aj rtg,spokojnost. Je pravda,že v čase chorôb býva cakaren plná,dnes napríklad 2 deti....za mňa odporúčam.