Vláčikové dráhy Brio a Little Dutch

alex2019
20. nov 2020

Ahojte,
chcem sa spytat na vase skusenosti s vlacikovymi drahami Brio ako aj s doplnkami k nim ako su napr garaz pre auta.. Podla vsetkeho by malo ist o pomerne kvalitnu znacku a teda aj cena tomu zodpoveda, len zaujimali by ma nazory niekoho, kto tieto hracky ma a aj ich uz nejaky cas pouziva.. Z toho co som videla sa mi zda, ze tieto drahy su po technickej stranke dost dobre zvladnute, a ze by to mohlo byt nieco co by syna mohlo zaujimat aj par rokov (teraz nema ani 2 roky (kupila som mu teraz len taku minidrahu z Ikei za 10 eur na skusku a obcas to vytiahneme a troska sa pohrame, ale asi do toho musi troska dorast, ale tak mozno je to aj tym, ze na tej nasej drahe sa toho velmi vela ani neda robit). Potom sa mi este paci vlacikova draha Little Dutch, najma tie co maju teraz nove, je k tomu aj stanica a kadeco, len teda neviem ci to nie je viac dizajnove nez funkcne a predsalen ten sortiment je tam pomerne obmedzeny takze si nebudeme vediet postupne dokupovat veci. Takze, aby som to zhrnula, moja otazka je : ak mate vlacikovu drahu povazujete ju za jednu z oblubenych hraciek? a ak mate nejaku zo spominanych znaciek ste s nimi spokojne? Dakujem za vase nazory.

ivaa_
20. nov 2020

Kupovala som vláčik od Little Dutch a malý ju má veľmi rád , prehrá sa s ňou naozaj dlho 🙂 za mňa úplna spokojnosť
jedine občas sa vláčik " vykolají " kedže malý nevie pekne ešte ísť po tým kolajniciach a tlačí do neho

nina37
20. nov 2020

ja som kupila synovi minuly rok na vianoce brio drahu velky stoli dreveny,5 r mal,no hra sa len na legovom stoliku po cely rok,dcera 2r aspon ta sa s nim obcas pohra vlaciky draha😀

slavkadi
20. nov 2020

U nas je drevena vlakova draha top hracka, hra sa s nou syn od asi dvoch rokov, aj teraz ako osemrocny. Je viac vyrobcov, vsetky su kompatibilne...Woody, Brio, teraz maju aj v Lidli, je k tomu vela doplnkov, aj elektricke vlaciky, na dialkove ovladanie.