Ako u vás prebiehalo uhniezdenie vajíčka?

ar3m1s
7. sep 2022

Dobrý deň, zaujímalo by ma ako u vás prebiehalo uhniezdenie vajíčka, alebo moment keď ste zistili že čakáte bábätko. Ja vždycky dostávam krámy na 32 až 35 deň. Vždy mám bolesti v podbrušku deň pred menštruáciou plus špinenie. Tento krát už ale takéto bolesti prišli o 6 dní skôr ako som menzes očakávala. O 3 dni dni na to som mala ráno slabé špinenie a počas dňa ma niekoľko krát pichlo v maternici. Večer som začala krvácať (jasná červená krv) ale o hodinu už po nej nebolo ani stopy. Nikdy v živote som menštruáciu nedostala skôr tak mi to príde zvláštne. Mali ste podobné príznaky keď ste zistili že ste tehotné? Test som si chcela robiť dnes ale keďže som začala krvácať tak som sa na to vykašľala, lenže teraz som neistá.





Tetaz som si nie istá

radanna11
7. sep 2022

@ar3m1s nemala som ani pri jednom ani pri druhom žiadne príznaky uhniezdovacie ani krvácanie nič,urobila som test keď meškala ms a bol pozitívny .
Jedine čo sa v oboch prípadoch stalo bolo,že som bola v čase uhnuezdovania strašne chorá oba razy som si myslela že ide na mna hrozná chrípka

majamat
7. sep 2022

ja som nemala ziadne priznaky a bolesti brucha pred ms som mala rozne, raz skoro 2t pred ms, inokedy az 1-2 dni pred ms. cyklus vselico ovlyvnuje a aj pms moze prebiehat rozne.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lala2201
9. sep 2022

@ar3m1s ahoj, mňa tento mesiac prekvapilo spinenie 2 dni pred MS. Pár dní na to som cítila pichanie. Teraz je to 6 deň po očakávanej menštruácii, ktorá teda neprišla a takto vyzerá môj test. Pri prvom tehotenstve som bola zavalená prácou a
uvedomila si , že mi to týždeň mešká a test bol ukážkový. Čím viac nás tým človek premýšľa tým horšie .😑

ar3m1s
autor
9. sep 2022

@lala2201 ni ja som spinila 3 dni so silnymi bolestami ale nakoniec sa menstruacia dovalila 😅 skoda

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre