Nedarí sa nám počať - Neplodný priateľ?

12. apr 2020

Ahojte baby,
s priateľom sa už rok a pol snažíme o bábätko, máme sex 5-6x týždenne, vždy sa spraví do mňa. Ja mám 25, priateľ 32, ja už mám synčeka z predchádzajúceho vzťahu, takže (myslím) vo mne problém nebude - je možné, že je priateľ neplodný, alebo je ešte skoro na také závery?

mimka11111
12. apr 2020

Ahoj,je možné,že sa až priveľmi snažíte 😉

dollyzv
12. apr 2020

Môže to tak byť,aj nemusí..nech ide na spermiogram,ak bude v poriadku,bude to v tebe..to že už jedno dieťatko mas,nie je zárukou že za istý čas budeš rovnako plodná 🙂 niekomu za prvé podarí hneď a o druhé sa pokúšajú aj niekoľko rokov..

nikpa
12. apr 2020

Po roku a pol by som uz zašla na vyšetrenie aj s priateľom. To ze už máš syna neznamená, ze teraz nemôže byt v tebe problém.

nini1010
12. apr 2020

To nie je tema na diskusiu.Tu nic nenadiskutujes,to vyriesite jedine vysetreniami.Dovodov moze byt xy.Od prilisnej snahy,cez kvalitu spermii az po moznu nekompatibilu vas dvoch.Nikde nie je napisane ze mozno aj tebe treba prefuknut po dlhsej dobe napriklad vajcovody,mohla si mat zrasty,neschadza ti najicko pri ovulacii...Samozrejme ze to tak vobec nemusi byt,len sa tym snazim povedat ze problem moze byt v nom,v tebe ale aj vo vas oboch a kym neobehate vysetrenia nevies.Z osobnych skusenosti odporucam cim skor,tym lepsie,lebo ak by sa aj objavil problem viete ho hned riesit a nestracate cas "zbutocnym" snazenim sa donekonecna.Zasla by som do reprodukcneho centra na par vysetreni.

majamat
12. apr 2020

moja sestra sa s priatelom snazili 1,5r. moja sestra je uz starsia, ale aj jej kamoska, ked nemala ani 20, tak otehotnela po roku. cize aj toto je mozne a ako baby pisu, zajdite na vysetrenie. to, ze mas dieta, este neznamena, ze aj v tebe nemusi byt chyba. toto treba overit. ja som bola tehu 2x a vzdy na prvy cyklus. a po MA som uz neotehotnela. tak sme sa po 2r snazenia vzdali. nieco sa udialo a zrazu to neslo.

barboritta
13. apr 2020

My sme sa nechranili takmer 2 roky a nic.Az potom som otehotnela.Teraz mam uz deti 5ks,vzdy na prvy sup.Radsej by som nechala skontrolovat oboch

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre