Nepredáva niekto pre-seed gél ?

ladymarry
11. jún 2018

Ahojte žienky,
chcela by som opýtať či mi niektorá z Vás nevie poradiť kde v čo najkratšom čase zohnať pre-seed gél na podporu počatia. Je dostupný na amazone, e-bay, alliexpress a pod. ale čakacia doba je dosť dlhá, tak som myslela, že sa tu možno nájde nejaká duša ktorá buď doma tento gél má na predaj, alebo mi aspoň vie poradiť, kde ho objednať aby došiel čím skôr.
Ďakujem Vám 🙂

mariannamk
12. jún 2018

@ladymarry v DM-ke predavaju lubrikacny gel priatelsky spermiam. takze ak mas predajnu poruke, je to jedno z rieseni.

ladymarry
autor
13. jún 2018

@mariannamk , dakujem ti za typ...cosi som uz o tom pocula,.. mas s nim osobnu skusenost? mozno by to stalo za to, aspon to vyskusat, ked je to takto dostupne 🙂

dorotik
13. jún 2018

@ladymarry Ak si niekde z okolia BB alebo ZV, ja mam este par kuskov z toho z DMky (nie je to v jednej flaske, je ich viacero malinkych v baleni). Neviem ci to bolo tym, no mesiac ked sme ich pouzili sme aj pocali 🙂.

ladymarry
autor
13. jún 2018

@dorotik som z Ke, ale vdaka ze si napisala... 🙂 je fajn vediet ze to niekomu dopomohlo k vytuzenemu babatku 🙂 ja mam DM drogerku nedaleko prace tak skusim zajst a kupit si ho...

mariannamk
13. jún 2018

@ladymarry ja som max. vyskusala kokosovy olej. pride mi to ako prirodnejsia alternativa, ale u nas toto nema ani opodstatnenie, problemy s otehotnenim su ine.

ladymarry
autor
13. jún 2018

@mariannamk kokosoovy olej inak vyuzivam stale (varenie, na pleť) ale takto ma to nenapadlo nikdy... dakujem ! u mna skor ide o to, ze toho plodneho hlienu nie je tolko , kolko by som si priala tak hladam alternativu ako tomu dopomoct...

dorotik
13. jún 2018

@mariannamk Obavam sa, ze kokosovy olej nesplni v tomto pripade svoj ucel. Sice namaze ale nevytvori vo vnutri prostredie ako plodny hlien, co tie speci gely ano 🙂.

mariannamk
13. jún 2018

@dorotik spermiam priatelske gely su iba v laboratornych podmienkach. to, ci to v konecnom dosledku nezabija spermie nasich muzov, by sme si museli dat otestovat individualne. svojim sposobom je priatelsky spermiam kazdy lubrikant, ktory neobsahuje spermicid.
a kokosovy olej je prave pre snazenie vhodny. ak je problem so spermiami, nebude to v pouziti specialneho lubrikantu alebo kokosoveho oleja. dokonca aj ine oleje je mozne pouzit ako lubrikant. su niektore typy olejov, ktore na to nie su vhodne, ale tych je pomenej.

dorotik
13. jún 2018

@mariannamk Viem co myslis, akurat tu nejde len o tu priatelskost ale aj o tu vlastnost, ze vo vnutri vytvaraju prostredie na dlhodobejsie prezitie spermii. Tieto gely su labotatorne testovane a maju velmi vysoku uspesnost. Nenanasaju sa tak ako bezny gel, ale priamo sa nasadkou vstrekuju dovnutra.

adika3108
15. apr 2020

ja mam uplne nove neotvorene balenie gelu pre-seed ak by niekto potreboval..nam pomohol 🙂

milka1988
22. sep 2020

@adika3108 este ho mas na predaj? 🙂

andrejka291017
24. nov 2020

Ahojte baby neviete kde bi som kupila pre-seed. Gel na podporu pocatia dakujem ☺️

andrejka291017
24. nov 2020

@adika3108 dobri den mate ho este? Dakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre