Ovitrelle a šanca otehotnieť

25. máj 2023

Ahojte, predpísal Vám gyn Ovitrelle na stimulovanie cyklu a podarilo sa Vám otehotnieť ? Ak áno pri koľkátom použití Ovitrelle ?

henrietka12
25. máj 2023

Ahoj ja beriem teraz druhý krát clostil prvý cyklus dominantný folikul na 13dc na 14 DC pichol ovitrelle ale nevyšlo to teraz druhý cyklus na 13 DC žiadny dominantný folikul nebol idem ešte zajtra na sono to budem 17dc tak uvidíme či niečo narástlo alebo nie ... Som z toho trošku sklamaná lebo som si robila nádeje že a Clostilom sa podarí ...ale tak uvidíme ...🙂

s_o_n_i_k_e
25. máj 2023

My sme s Ovitrelle 4 mesiac zatiaľ bez úspechu

autor
26. máj 2023

Oh podľa toho, že tu nikto nenapísal pozitívnu skúsenosť to vyzerá tak, že sa to podarí takýmto spôsobom veľmi zriedkavo :( a spg ste mali u mužov v poriadku ? A koľkokrát môže gyn táto stimulovať cyklus ? Ak to nevyjde po niekoľkých pokusoch, potom už len CAR ?

henrietka12
26. máj 2023

Ja som dnes bola na sone tak nič tam nebolo už som 17dc ...tento cyklus bol druhý s Clostilom teraz si dám mesiac pauzu a potom keď bude treba že mi zvýši dávku ... Na spermiogram pôjde budúci mesiac muž ...neposlal nás doktor ale sami chceme vedieť že nacom sme ...

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sammantha125
6. jún 2023

Ahoj. Ja som mala ovitrelle 4x. Na prvy sa podarilo cez planovany styk, ale aj rychlo skoncilo. Potom mi zistili sps syndrom koli ktoremu to vlastne skoncilo. Potom 2x inseminacia aj s ovitrelle samozrejme neuspesne. Mesiac psychicka pauza a skusila som este naposledy len planovany styk s ovitrelle a podarilo sa. Som v 7 mesiaci. 🙂. Nevesaj hlavu. Viem ze ti to povie kazdy aj mne to hovorili, ale fakt na to netreba mysliet a podari sa. Drzim palce. Ja som cakala 3 roky.

autor
7. jún 2023

@sammantha125 gratulujem, že sa vám to podarilo 🙂 ďakujem za povzbudenie. Verím, že to vyjde aj nám 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre