Ovulačný hlien a bazálna teplota

anile12
18. nov 2019

Dobrý deň chcela by som sa opýtať skúsenejších žien, ktoré sa už dlhší čas pozorujú. Snažíme sa o babo ale ide o to že sa nám to nedari a hlavný dôvod je že práve v čase ovulácie je každý mesiac v praci. Tým ze mam presne na čas menštruáciu. Ide o to že trápi ma to ze veľa žien píše ze ovulačny hlien ma byt ako bielko pritom môj je skôr len ako voda a hneď na ďalší deň mam bielo žltý čiže pravdepodobne konci ovulácia. Myslim ze mam od sledovaní kedy ju mam pretože aj pociťujem bolesti ovulacne. Začala som s meraním bazalnej teploty ale zatiaľ po ovulácie bola 37.20 a ďalší 37. 0 no a tretí deň od ovulácie už bola teplota 36,7 a preto neviem co to znamená ze tak teplota klesla.

laura389101
18. nov 2019

@anile12 bazalna teplota sa meria cely cyklus a v rovnaky cas najlepsie rano pri zobudeni...za 3 dni merania sa neda zistit ci ovulacie prebehla..a co sa tyka ovulacneho hlienu tak ten je ako bielko a za najvacsi plodny den sa pocita pri jeho vyvrcholeni ked je vodnaty...potom sa uz meni na zlty...tazko takto posudit.

pininka1
18. nov 2019

Určite nemusí byť ako bielko, ja si sledujem roky rokúce a viem presne, keď je priesvitný a mám vyslovene vlhko v nohavičkách tak viem že bola ovulácia,keď už je biely a hustý tak je po nej. Skús tak že si odpocitas 14 dní od prvého dňa menzesu ktorý si mala naposledy, a okolo tohto dňa to skúšajte aj budúci mesiac. Držím palce

lenkasebi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lienka_9
21. apr 2021

Ahojte baby, myslíte že už môžem spraviť test?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre