Už tri týždne robím ovulačné testy a nič mi neukazujú

zuzka2103
5. sep 2017

Ahojte zeny...... uz pol roka sa snazime o babatko a stald nic ...... moj prvy problem bol menstru. Kazdych cca 90 dni tak mi lekar nasadil liek duphastone na dva mesiace cyklus sa upravil potom na navstivil 4krat zapal mocoveho mechura a ked skoncil prisla na navstevu vaginalna mykoza. Teraz uz dufam ze som ok. Uz tri tyzdnesi robim ovu testy a stale nic neukazali 😔 Mizu byt na vine ochorprenia alebo moze ze by som vobec nemala ovu som zufala 😔 Uz by sme s manzelom chceli ale nie a nie sa zadarit 😔

catherinah
5. sep 2017

@zuzka2103 ovulaciu si pravdepodobne nemala. Riesit treba s gynekologom. Hormonalny profil a folikulometria je zaklad, tam sa zisti, ako na tom si. Cim skor, tym lepsie.

ikonica
5. sep 2017

zaklad je asi upravit cyklus, urobit hormonalny profil a u manzela spg... aj ked lekar ti povie, ze pol roka je este nic... ale kazdopadne v prvom rade poriesit teba... spravidelnit skratit cykly... skus pit alchemilkovy caj par mesiacov kazdy den dva pohare...ale pozor po ovu by sa nemal pit ked sa uz snazite... lenze ty to potrebujes na upravu cyklu, tak by si to mala pit 2xdenne kazdy den cyklu az kym sa neupravi... a co ine faktory? nemas nadvahu alebo naopak podvahu? existuju aj ine prirodnejsie
pripravky napr dost tu pocujem o kvapkach gynex a pod....

roselyn
6. sep 2017

Tak ako pisu zeny, je potrebne spravidelnit cyklus a dostat hormony do rovnovahy -gynekolog by ti mal to spravit. A ako citam, ze si mala zapal a mykozu, tak je potrebne zlepsit osobnu hygienu (su rozne sprchove gely aj ine kremy canesten, idelyn, atd.) a teda posilnit si trosku imunitu. Caste zapaly a ochorenia mocovych, pohl.organov znizuju sancu na otehotnenie. Inak na podporu otehotnenia sa odporuca brat duphaston a kyselina listova (alebo pripravky s nou). Drz sa ;)

charlie1980
6. sep 2017

Pokial nemas pravidelnu ovulaciu, budes mat nepravidelne cykly. V tychto pripadoch lekari radi predpisuju Clostibegyt na upravu cyklu resp.jedna sa o hormonalne tabletky, ktore by ovulaciu mali zarucit. Predpisuju sa na zakl.hormonalneho profilu u gynekologa a beru sa pod dohladom gynekologa. V niektorych pripadoch nepomahaju ani tie. Potom existuje sposob pod dohladom v CAR (tak isto to vyzaduje kompletne vysetrenie oboch partnerov). Neviem, ci na SK to funguje, v zahr to funguje tak, ze si niekolko dni pichas horm.injekcie a potom sa snazite. Tiez to vyzaduje spermiogram partnera, horm.profil, vysetrenie priechodnosti vajcovodov a az potom sa mozu aplikovat pod dohladom.
V tvojom pripade by som este skusila Fytosoju, skus nieco na fore precitat o davkovani Fytosoje (overene u mna).

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre