Všetko o lieku Clostilbegyt, Pregnyl a Utrogestan

30. máj 2020

Ahojte baby 🙂
Stále hľadám témy ohľadom týchto liekov a v každej nájdem len niečo nič v kope, nič riadne dokopy, Napadlo ma, že založím túto tému a môžeme si vymieňať skúsenosti a môžeme sa podporiť. Baby ktoré nemajú čo k teme a chcú len hejtovat nepíšte, bola by som rada keby to bola téma fakt len k tomuto 🙂 my sa snažíme od minulého roka, prišli sme o babetko vo vyššom štádiu tehotenstva a odvtedy sa nám nedarí. Clos. Som mala teraz prvý mesiac, spravili sa dva folikuli, pichli pregnyl, potom o 3 dní som začala brať ultrogestan, teraz som 28DC ale testy biele :(podbrusko ma boli stále a riadne ale neviem ci to nieje z tých liekov.. Vy ste mali ako? Môže sa stať že test bude ešte pozitívny? Doktor povedal zze ak nebude pozitívny 14 dní o ovulaci mam vysadit ultrogestan, tak už si ho asi nedám.. Kedy Vám prišla MS po Clos.? Ďakujem 🙂

88matulka88
30. máj 2020

Ahoj 🙂 som velmi rada za tuto tému... Ja zajtra začínam prvý mesiac s clostylom...zatiaľ to vyzera, že potom s apichne pregnyl...tak tiež som zvedavá kto aké skúsenosti má s tým... Predtym si mala DF? Alebo prečo ti presne dali túto kombináciu?

autor
30. máj 2020

@88matulka88 som rada, že Ťa potešila.. Ja to tu luskam stále kade tade ale v každej téme len čosi potom do druhej a neviem co tak som chcela nech to mame pokope.. Tiež mám tento cyklus prvý s clostylom, brala som 3 tabletky po jednej večer, tuším od 3 dňa do 5 potom som šla na folikumetriu 9 deň a boli dva dominantné na ľavom, v piatok mi pichol pregnyl a od pondelka som mala utrogestan. Môj doktor robí v gin fine a povedal ze odtiaľ ma lepšiu skúsenosť s ultrogestanom.... Po 14 dňoch od ovulácie som mala urobiť test, ten je negatívny :( takže vysadzujem ultrogestan a čakám na MS a skúsime to znova.. Inak mne ešte 12 dní po pichnúť pregnyl robil duchov na teste, takže určite sa oplatí testovať až neskôr.. Stále sa tak nádej am že možno predsa len ale myslím ze je to v páse.. Ale bolesti mam v podbrusku teda riadne, asi práve z utrogestanu..ako dlho sa snažíte? 🙂

88matulka88
30. máj 2020

Na krvné testy ta neobjednali? My sa snažíme cca rok a pol...14dc som mala 1 len 14 mm folikul... A keď som sla na 18 DC už tam nič nebolo :( brali mi krv na progesterón výsledky mi povedia keď pôjdem na UZ tento cyklus...

148terka148
30. máj 2020

Ku akemu gynekologovi chodis?

autor
30. máj 2020

@88matulka88 pred tým ako som začala brať clostyl, mi robil komplet testy, hormonálny profil atď. Všetko vyšlo v poriadku, tak nevidi v ničím problém nakoľko som už dva krát otehotnela uplne prirodzene.. Na nejakú kontrolnú krv ísť nemám a tiež povedal ze aj bude test pozitívny mam ďalej brat ultrogestan stan a prísť po 2 týždňoch od pozitívneho testu.. Ten však pozitívny nieje takže si počkám znova na druhé kolo.. Ale metie ma aké mam bolesti prs a podbruska, každým dňom horšie a neviem ci to je tými liekmi..

88matulka88
30. máj 2020

@148terka148 ja do CAR HELIOS...

88matulka88
30. máj 2020

Pokiaľ som sa dobre dočítala vo fórach...tak môže to byť aj kvôli liekom...tie bolesti myslím...

autor
30. máj 2020

@148terka148 Ja chodím ku MUDr Gallo, ale do ambulancie normálne nie do gin finu.. Áno tiež čítam ze bývajú dosť prsia bolestivé..

autor
31. máj 2020

Tak baby ja idem na druhý pokus.. Dnes znova 1DC.. V utorok idem znova ku dokimu aký je postup..

malulienka
24. júl 2020

Ahojte
Tiež sa snažím otehotnieť.
Uživala som Clostilbegyt a teraz mam ovuláciu.Začínam brať Utrogestan
10 dní.Ak nedostanem menzes 5 dni po doužívaní, mám znovu prísť na vyšetrenie.
Ale velmi tomu nerozumiem.To znamená že som tehotná? A čo potom keď dostanem menzes?Prosím Vás vysvetlite mi to, lebo akosi som z toho zmätená.

eleanor13
24. aug 2020

Cauko.Ja mam nasadenu kombinaciu clos a duphaston.Menzes prichadza tak ako normalne na 32den, 7 dni po tom ako doberiem duph.Ktory mesiac clos.mas teraz?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre