Máte tip na zimnú lyžovačku 2011?

zuzinr
8. sep 2011

Chcela by som sa Vas spytat ci nemate nahodou niekto nejaky dobry tip na ubytovanie na zimnu lyzovacku, zhaname nieco co by bolo priamo na svahu, najlepsie ze sa s lyzami da zist az do hotela. Aby sme sa nemuseli nikam presuvat autom a predsa ideme s 3 detmi, z toho kazde spi v iny cas. Do teraz sme chodili na Bachledku, je to tam super ale uz sme tam boli 3 zimy tak by sme vyskusat aj nieco ine. Samozrejme najradsej hotel aj so stravou. Ak mate niekto nejaku dobru skusenost, budem len rada.

annika
11. sep 2011

Ahoj, Zuzi, tiež zháňame niečo podobé...práve teraz som čítala na nete už zimné ponuky...tak sú trošku drahé...Pozerala som Jasná Hotel Družba, Junior...tak rodinný apartmán 2+2+1 za 250 eur/noc+skí pas k tomu treba tiež si zakúpiť...tak neviem...mne sa zdá trošku prehnané....Tá Bachledovka bol aký hotel?
My sme boli minulý rok v Liptovskom Jáne, Hotel Avenam ale tam nebol vlek...Boli sme aj v Rakúsku pri Innsbrucku, tak to bol super!!!!ale je to ďaleko... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak neviem...

zuzinr
autor
12. sep 2011

@annika no na Bachledke bolo super, aj strava aj ubytko, naposledy sme mali apartman a co je pre mna podstatne ze sme si zapli lyze hned pred hotelom a vypinas ich tiez az pred hotelom, takze ich nemusis vlacit, ved skus pozriet ich ich stranku su lacnejsi ako si ty pisala na ten apartman v jasnej.

zuzinr
autor
12. sep 2011

@annika a v tom insbrucku ste kde presne boli? Bol tam hned aj svah alebo ste museli dochadzat?

annika
12. sep 2011

@zuzinr Mali sme svah pri hoteli, zapla si lyže a zošmykla si sa k lanovke, ona ťa niesla až hore nad 2000 metrov, bola si nad oblakmi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a naspäť tiež vypínaš lyže pred hotelom.
Bol to hotel Gruberhoff pri Insbrucku.

annika
12. sep 2011

Alebo Grubenhoff, tak nejako. 😉 😉

trpezliva
18. sep 2011

aj my zhaname zimnu lyzovacku, poradite niekto.
v Rakusku, najlepsie hned pri svahu a aj s babysittingom.
dakujem. 🙂 🙂

tatiana7
13. dec 2011

Moj tip na rodinnu lyzovacku, je tam lyzovacka pre rodiny sdetmi aj s plavanim deti 🙂 http://www.rodinnevikendy.sk/

gabriela_michaela
20. jan 2012

tu je jeden super tip... od 22.1. - 25.1.2012 http://babyclubkatka.ic.cz/