Plávanie s bábätkami v Patinciach

efka77
25. máj 2012

Ahojte,zúčastnili ste sa už niekto s detičkami na akcii "plávanie bábetiek v Relaxhoteli v Patinciach" ? A v akom boli veku ? My zvažujeme, ale neviem či si okrem plávania malého užijeme aj my s manželom nejaký relax - keďže malý má 15 mesiacov a je neskutočné šidlo....neviete ako to tam funguje? Vraj majú babysitterku....ale niečo také som ešte vnevyskúšala....... ďakujem za odpovede!!

monami70
2. jún 2012

@efka77
Ahoj, tehoto pobytu som sa zúčastnila, ale ako inštruktorka. (Monika)
V Patinciach je krásne a myslím, že aj s manželom by ste si mohli "užiť", wellness Patince zabezpečuje dievcatá na babysitting, a bude je k dispozícii aj detský kutik.
Malého trošku voda unavý, takže bude snád kludnejsi. Ak más nejaké dalsie otázky, kludne ma kontaktuj na mojej web stránke. Mobik je garant tejto akcie na plavanie babatiek.
Všetko dobreee 🙂 😉

efka77
autor
3. jún 2012

Ďakujem za odpoveď! To že sa malému bude plávanie páčiť je jasné - my sme k chodili k Vám už v BA. Len som chcela počuť aj povzbudzujúce slová rodičov ktorý tam zažili aj nejakú masáž a pod....ako unavená maminka snívam aj ja o malom relaxe.... 😀
Ale už sme uhradili zálohu, takže sa tam v každom prípade uvidíme a strašne sa na plávanie / a maminka snáď aj na nejakú tú masáž 😉 / tešíme!!
Eva

bibap
3. jún 2012

My sa do Patiniec chystame s nasou 16 mes. koncom juna na 3 dni. Kedy je tam ten kurz plavania?
@efka77
@monami70

efka77
autor
3. jún 2012

@bibap
24.6-28.6. Je to špeciálny balíček ktorý záhŕňa aj 2-krát plávanie pre deti ktorý organizuje Mobik.Sú super,my sme k nim chodili na plávkanie sem do Bratislavy.

efka77
autor
3. jún 2012

@bibap
To plávanie je 2-krát denne.Ak chceš tak mi pošli mail a ja ti prepošlem tú ponuku z Mobiku........

bibap
4. jún 2012

@efka77 Ahoj dakujem moc, uz som to nasla na stranke Mobika. My mame zaplatene 4 dni od 29 takze sa minieme :(

ajka82
4. jún 2012

@efka77 Ahoj, my sme boli v Patinciach na prvom plavani co organizovali mobicky, babam sa pacilo(ako vzdy ked plavali, chodili sme do mobika na kurzy) a my sme boli s dvoma detmi, tak myslim, ze ak idete aj s tatinom, tak si isto aj nejaky relax uzijete. My sme babysiterku "nepotrebovali", lebo manzel je zastanca toho, ze deti niekomu cudziemu nenecha, lebo ze sa potom nedokaze uvolnit 😝... tak ked som isla ja na masaz alebo kozmetiku tak strazil manzel a ked bol na masazi on, tak som strazila ja...bud sme sa presli von, alebo isli do detskeho kutika kde boli vzdy dve dievcence, ktore aj deticky strazili... takze ja som si tam sadla a pozerala sa ako sa moje deti hraju s dievcencami a popri tom som si oddychovala
boli tam maminy, ktore nechali tym dievcatam deti v kutiku a oni si odisli na chvilku relaxovat, takze sa neboj, nejak sa uz s manzelom dohodnete a tiez si oddychnete chvilku 😉
a takto nas naucili plavat 😉 teraz uz zvladam aj dve deti v bazene sama 😎

efka77
autor
4. jún 2012

@ajka82 ďakujeme za info.Znie to povzbudivo a ten princíp striedania /raz manźel raz ja/ sa mi zdá celkom fajn tak určite bude aj nejaká masáž.
Tak sa držte a pekné leto plné krásnych plaveckých zážitkov !! Eva

monami70
5. jún 2012

😉

maznacik007
8. aug 2012

@monami70 prosim neviete ako to je da sa ist do tych bazenov kupat aj ked tam nie sme ubytovani a prijdeme len tak na jeden den...
pripadne ak viete aj ostatni dajte info ... diky moc

monami70
11. aug 2012

@maznacik007 Ahojko, ano určite sa dá. Treba pozrieť na ich stránke, všetko dobrééé

monami
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rodinnevikendy2
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lu_cia
18. nov 2014

Srdecne pozyvame rodicov s detickami od 6 mes. do 6 rokov na dalsi zazitkovy pobyt vo wellness hoteli Patince, spojeny s baby plavanim. Mikulassky pobyt bude v termine od 7 do 11. decembra 2014 a baby plavanie zabezpecuje dlhorocny partner - aqua baby klub Mobik. Doprajte sebe a vasmu dietatku nezabudnutelne zazitky. Rezervujte si miesto cez wellnesspatince.sk. Tesime sa na vas.

monami
15. aug 2015

Maminy a tatinovia, starí rodičia !
Mobik škôlka v Patinciach
od 6 mesiacov do 6 rokov, v termíne od 23. do 27. augusta 2015
Wellness Hotel Patince**** a Aqua baby klub Mobík si pre Vás a Vašich malých nezbedníkov pripravili škôlku plávania detí a bábätiek plnú šantenia. Takže ak ešte Vaše dieťatko nevie plávať, je najvyšší čas sa s ním prihlásiť ! Čo nevidieť je tu už začiatok pobytu, takže šup - šup prihlásiť sa nech sa Vaše malé budúce plavecké eso už môže tešiť na čľapkanie.
http://www.mobik.sk/index.php/sk/pobyty/patince...

monami
20. nov 2016

Vychutnajte si radosť vašich detí zo škôlky plávania a zregenerujte svoj organizmus vďaka širokej ponuke wellness a spa procedúr. Ideálne pre bábätká a deti od 6 mesiacov do 6 rokov. 5 dňový pobyt v termíne
od 11. 12. do 15. 12. 2016

http://www.wellnesspatince.sk/pobyty-a-ceny/via...

monami
28. apr 2017

Čaká na Vás "plavecký" pobyt v príjemnom prostredí, v skvelej spoločnosti a v rodinnej atmosfére.
5 dňový pobyt v termíne
od 14. 05. do 18. 05. 2017
http://www.wellnesspatince.sk/pobytove-baliky/