Poradíte reštauráciu v Nitre s detským kútikom?

jana001
2. jún 2012

Ahojte,
mamičky, ktoré bývate v Nitre, viete mi poradiť, kde je dobrá a cenovo prístupná reštaurácia v Nitre s detským kútikom? Máme 14. 07. krst v Nitre keď som hľadala recenzie na reštaurácie v Nitre, tak som nič výnimočné nenašla.
Ďakujem veľmi pekne za odpovede

emmamamamu
5. jún 2012

Ahoj,v Nitre sa dajú takéto akcie robiť v Motoline na Čermáni, to je detské FunCentrum. Ale počula som, že sa teraz niekedy sťahujú do nových priestorov na Potravinársku ulicu vedľa tlačiarní, lebo idú robiť okrem vnútorného detského ihriska aj vonkajšie. Treba mrknúť na ich vebovú stránku, alebo na FB

viviananr
8. okt 2012

Motolino, ale robia tam iba pizzu, ale je to fakt peknucké, kuknite na ich stranke

katarinakettmannova
24. okt 2012

ja chodievam s detmi do Piana na Farskej vedla slovenskej sporitelne, hlavne v lete je tam vonku na terase perfektne ihrisko, odkial vam deti neutecu a aj v zime sa da na vnutornej terase aj ked kutik nie je velky ale je

zuzu
24. okt 2012

hoffer má na Zobori v bývalom hoteli Koruna, teraz sa to volá asi Zámocká koruna reštiku a má tam aj detský kútik

fiona8
24. okt 2012

hoffer 😉

alexis13
24. okt 2012

ja som bola oslavovatu hoffera za Nitrou ale ten detský kútik je maličký a podla mna v zlom stave /prišlo mi to tam dost špinave a neudžiavane/ čo možno niekomu neprekáža. Dajú sa obejdnat stoly hned vedla toho kutika.

bettyb
26. feb 2016

http://www.mlynuanastazie.sk/ Blízko Nitry. Perfektný detský kútik. Krásne prostredie. Keď tam ideme s deťmi, hodinu ich nevidíme. Úžasné jedlá...jediná nevýhoda, ceny 🙂 Inak by som tam bola stále.