Štúrovo verzus Veľký Meder

martinaka3.5
12. júl 2015

baby, viete mi porovnať kúpaliská v Štúrove a Veľkom Mederi? Kde je lepšie? Kde sa skôr oplatí ísť s deťmi?

evelynm
12. júl 2015

odpoviem ti koncom jula 🙂 . Predvlani som bola v Mederi, teraz ideme do Sturova, sama som zvedava.

csenibaba
12. júl 2015

Ahoj,ja byvam v blizkosti Štúrova,ale pravdu povediac tam nechodieváme.Za každym ked som tam bola dostala nejakú ženskú infekciu,je tam millión luďi ,samí betóm,za lehátka aj za tobogány treba platit zvlášt..

stanulka27
12. júl 2015

Ahoj my sme s detmi boli pred 2tyzdnami v Mederi a bolo super.pacilo sa nam ta viacej.my mame male deti1,6r.A 3,6r a vyblaznili sme sa dosytosti.vnutorna detska sekcia kde bol velky hrad so smykackami a preliezackami super ked sa chces kupat aj cez obed a vonku je moc horuca.vonku v areli tiez mnozstvi smykaciek a toboganov pre deti.ked cas omrzi kupanie je tam aj take bludisko+ preliezacky po lanach pre vacsich a takisto pri bazenoch pod stromami a preliezky a hojdacky pre mensich.vela bufetov,restaracia a inychstankov s obcerstveni.stupne tiez ok,takze odporucam.sturovo je tiez fajn ake podla mna skor uz viac pre vacsie deti(7-10r.)nam sa teda pacilo viac mederi lebo ma skvele vnutorne bazeny a aj vonjajsie.

tomasko27
12. júl 2015

@martinaka3.5 Ahoj boli sme vlani v Sturove,par rokov dozadu a ideme aj teraz.Nasim detom sa tam velmi paci a nechcu ist nikam inam.Ano plati sa za lehatka ale aspon ho mas a nikto ti to neobsadi.Boli sme pred mesiacom v Tatralandii ceny strasne vysoke,jedlo drahe ano za lehatka neplatis,ale je ich tam zalostne malo takze boli nonstop obsadene,takze co z toho ked sa za ne neplati ked je ich tam malo.

evelynm
12. júl 2015

@tomasko27 , potesila si ma dobrou referenciou 🙂 , my ideme 20.7., nemam problem si zaplatit lehatko, pre mna je dolezite, aby som ho mala k dispozicii.

tomasko27
12. júl 2015

@evelynm My ideme 18.7 .Lehatka si aj my vzdy zaplatime na cely pobit dopredu.

ervenka
12. júl 2015

Nam sa velmi pacilo v Sturove. Este za slobodna som tam chodila kazde leto s mamou- jej voda pomaha na krcove zily. Teraz na posledy som bola dokonca tehotna vo velmi skorom stadiu a pohoda. Ziadna mykoza. Drobcovi sa velmi pacilo, aj v detskom bazene, aj s vlnobitim, aj vo hviezde. Boli sme sa aj par krat najest v stankoch, ceny nie su vysoke, porcie chutne. Za lehatka sa plati- ale nikto nezoberie uz zaplatene lehatko. je tam este dost travnatej plochy,kde si das deku. Ak je zle pocasie, informuj sa- robia sa napr. vylety do Ostrihomu vlacikom.. Takze za nas- Sturovo.

evelynm
12. júl 2015

@tomasko27 , tak sa tam niekde mozno uvidíme 🙂

horana
12. júl 2015

Nam sa paci viac vo Velkom Mederi.

dzejn80
12. júl 2015

Vcera sme sa vratili zo sturova a bolo super 🙂 deckam sa velmi pacilo, maly bazenik pre uplnych prckov, prekryty plachtami, pre vacsich paradny bazen s 5 smyklavkami, vodne dela, jaskynna pevnost hlavne pre chalanov... Nejake decilo si kaklo do bazena a v cukuletu vypratali cely bazen a podme dezinfikovat, takze na druhy den ako by sa nechumelilo. Pribojovy bazen, tobogany. Jedine vyhrady mam ku kvalite posteli v hoteli Thermal a trosku k jedlu - bolo dobre, ale staaaale to iste.

evelynm
12. júl 2015

@dzejn80 , aj my ideme do Thermalu 🙂 . V com bol problem s postelami? A jedlo stale to iste na ranajky, ci celkovo? Pivko tam maju dobre? 🙂

dzejn80
12. júl 2015

@evelynm prelezaneeeee, az hroza, strasne ma boli chrbat ☹, my sme mali 1 pristelku a teda jedno lozko normalne a jednu rozkladaciu, ta sa rozklada tak, ze vytiahnes "suflik" a mas estra matrac, ktory tam polozis ... ale teda u nas ta rozlozena postel nedrzala pokope, teda nas plan, jedno dieta na pristelke a druhe medzi nami bol naburany, lebo postele sa rozchadzali. Nakoniec sa ale aj tak decka "pobili" kto bude spat na velkej a mm bol na pristelke, ja s deckami na rozkladacej, ale mohla som spat iba na kraji aby som vahou ako-tak udrzala postele pri sebe 🙂
Ale zvladli sme 🙂 sak inde boli priority 🙂
Ranajky v pohode, klasika, sunka, syr, dzem, med, majonezovy salat, nieco teple - prazenica, sekana, spekacik, musli, gulicky, lupienky, jogurty, biele, tmave pecivo, ovocie, zelenina, voda, dzus, kakao, kava, caj.
Obed bol servirovany, vyber z troch, jedno masove, jedno nemasove a tretie je vzdy vyprazany syr s hranolkami a tatarkou + polievka, voda. Maso vzdy kuracie.
No a vecera svedske stoly, 3 druhy masa, jedno bezmasite, 2 prilohy, dezertik, salatovy bar. Jedno maso bol vzdy vyprazany rezen, druhe vacsinou to iste co na obed a tretie nejake na stave. Zemiaky varene alebo kroketky a ryza. Bezmasite byvali cestoviny, rizoto, zeleninove karbonatky. Salaty v naleve, mne vyhovovali, sladkokysle - kapusta, uhorkovy, rajcinovy, cvikla, kukurica, baranie rohy, alma papriky.
My sme s mm ficali na radleroch, inak pivo neviem ake mali.
Ak mate izbu do kupaliska, do 22 hra hudba, su tam kolotoce. Nam to velmi nevadilo, lebo v tom horku sme mali zavrete a pustenu klimu 🙂

evelynm
12. júl 2015

@dzejn80 , jeeej, to je super podrobna recenzia, diiik!!! Podla toho, co pises, so stravou si poradime 🙂 no a na tie postele som teda zvedava...