Výlet do Košíc

nixa
13. júl 2017

Ahojte chcela by som Vás poprosiť o nejaké typy kam s deťmi v Košiciach.Ideme tam na víkend ku známym. Napadlo ma ZOO, botanická záhrada a ďalej už nič. ĎAKUJEM

eeffka
13. júl 2017

@nixa mas 2r dieta, ZOO je minimalne na 4-5hodin aj na cely den ak chcete, na dalsie den by som sa isla odviezt detskym vlacikom ( ak vas to bavi) na Alpinku tam je detsky areal.

nixa
autor
13. júl 2017

@eeffka ďakujem a ten vláčik ako sa k nemu dostanem?

korpiklaanka
13. júl 2017

@nixa Tiež odporúčam Alpinku a v ZOO je v cene aj dinopark. Pre staršie deti je super prechádzka na Hájske vodopády, ale to je už mimo Košíc a dieťa musí cupkať samé, inak to nie je vôbec náročné, krátka prechádzka lesom. Tak keď bude dieťa staršie, môžeš skúsiť.

radusiq
13. júl 2017

V ZOO stravite cely (alebo vacsinu) dna - okrem ZOO je tam aj dinopark a bobova draha, ak by ste nemali dost cestou dole sa mozte zastavit na vyhliadkovej vezi. Deticky sa vela vyhraju aj na Hlavnej pri fontane, vylet detskou zeleznicou je super, na Alejovej je vraj super dopravne ihrisko (tam sme ale este neboli). Ked sme v KE radi si ideme sadnut do Letnej Zahradky pri Hornade - velmi fajne sa tam sedi, vyborne varia a pre deti je to tam uplne super. A keby ste chceli do prirody na vylet tak Zadielska Dolina je krasne, nie daleko a pristupna aj s kocikom, alebo do Jasovskej Jaskyne je to kusok.

radusiq
13. júl 2017

@nixa detskazeleznica.sk - z Cermela po Cermelskej Ceste smerom von z mesta, lahko to uvidite. Je tam mensie parkovisko pri autobusovej zastavke. Odporucam kupit si spiatocny listok hned, stava sa ze hlavne neskorsie vlaky z Alpinky spat su plne...

bg2014
13. júl 2017

@nixa pojdes autobusom tusim cislo 14 vystupis za restikou baranok, pojdes este 100m peso a si pri nom