Nemocnica Šaca

ludka98
9. nov 2021

Ženy, tie ktoré viete ako to chodí v Šaci posledné mesiace..
Ide ma urvať. Mám fibroadenom na prsníku a 2 roky som to riešila, všetko bolo okay tak že nemusím už chodiť. No po dlhšom čase som začala mať fakt nepríjemné bolesti v prsníku. Niekedy nemôžem spať pre tú bolesť. Niekedy sa nedá zniesť mám pocit... Tak som šla ku gyn a tá mi dala papier na ultrazvuk. Objednali ma až na august 2022!!! Lebo vraj nemajú voľné. Neviete mi poradiť, či sa tam nedá nejak dostať skôr? Bolesti pretrvavajú, psychicky nevládzem a neviem kde mi z toho hlava stojí.

tosomja
9. nov 2021

@ludka98 to ma mrzí...ale keď nevezmú pre nedostatok miesta malinké bábätko, tak dospelého nechajú skapať! Ak je bolesť neznesiteľná, treba ísť na pohotovosť, mne toto poradili s dcérkou, lebo hnackovala od narodenia a na gastro nám dali termín na január 2022 a to som sa objednávala v júni.
My sme volali celý východ , do zdrav.poistovne, dohľad nad zdrav.starostlivostou. A tam nám povedali, že máme ísť na pohotovosť a tam nás nemôžu poslať domov kým nám nespravia všetky vyšetrenia.

oktoberka
9. nov 2021

@ludka98 skús obvolat iné nemocnice v KE,vojenskú,či skús polikliniku sever. Usg prsníkov robia aj inde.

ludka98
autor
9. nov 2021

@oktoberka chodím do Šace pretože mi ide hlavne o prístup k pacientovi a viem, že to neodfláknu. Pochodila som za to už dosť, psychicky ma naši slovenskí lekári zničili a zdeptali. V Michalovciach mi povedali že to nič nie je, to je tuk. Nezdalo sa mi to a cez známu som sa dostala do týždna na to do spomínanej Šace a riešili ma tam, našli tam fibro, onko, mamárna...

miskamicha
9. nov 2021

@ludka98 asi by som zmenila pracovisko...je to neskoro...ale vynuz viete ci mate chut cakat. Ja by som sa bála tolko cakat.

ludka98
autor
9. nov 2021

@miskamicha Bojím Miši, veru že sa bojím. No viac sa zas bojím toho, že by mi povedali že to nič nie je.

oktoberka
9. nov 2021

@ludka98 tak,pocula som,že na severe je skúsená lekárka. Za zavolanie nič nedáš.

miskamicha
9. nov 2021

@ludka98 ved bodaj by to nic nebolo 🙂 tak šup objednat sa inde...mate akutny problém nejde o.preventivku...taketo ceci nekonzultovat po telefone so sestrickou ale s lekarom. Skusit sukromne centrum...alebo inu nemocnicu...skuste trebars Levoču.

julka188
9. nov 2021

@ludka98 odporucam Staru Lubovnu, tam maju kratsie doby cakania

tani777
10. nov 2021

Skus procare na kvp..u nas v PO mi tiez dali termin o rok,v procare o tyzden...vtedy tam robil nejaky starsi lekar,velmi sympaticky,myslim,ze dokladne ma vysetril,popytal sa ma na problemy a tak

maxi2
11. nov 2021

@ludka98 onkogynekolg Jozef Adam v ke má ordináciu. Chodím k nemu na usg prsníkov aj má operoval