Ako sa starať o suchú začervenanú pleť?

12. apr 2024

Ahojte, dobrý deň. Vedel by mi niekto poradit so starostlivosťou o pleť? Vždy som mala suchú, začervenanú pleť, problém s akné. Po pôrode sa to ešte zhoršilo, síce akné už nemám, ale mám tvár nonstop začervenanú, hlavne líca mám fľakaté červené :( ked niekam ideme, neprekryje to ani makeup. A je mi to hrozne nepríjemné. Za posledný rok som vyskúšala aj prírodné oleje aj vitamínové séra, ale bez výsledku. Je tu niekto, kto by mi vedel odporučiť, ako sa starať o takú pleť? Čo používať? Hrozne by som chcela eliminovať tie červené líca. Ďakujem pekne. Mám 22rokov

tinkavvv
12. apr 2024

Nemas rosaceu?

marcellka32
12. apr 2024

Z lekárne prípravky na rosaceu pytaj

simsalabim
12. apr 2024

Tiez myslim, ze by to mohla byt rosacea. Ja mam rada napr tento krem https://www.drmax.sk/bioderma-sensibio-ar-krem a tento bb krem perfektne kryje, lepsie ako make up podla mna https://www.drmax.sk/bioderma-sensibio-ar-bb-fo... a ma aj SPF.

autor
12. apr 2024

Fúha, tak to ste ma prekvapili. Idem hladat tie prípravky na rosaceu. Ak mate skúsenosť, oplatí sa ist k dermatologovi? Vie na to dat nieco účinnejšie? Alebo len volnopredajne prípravky?

simsalabim
12. apr 2024

Ano, vie na to dat vodicky a masticky. Ale aj keby to bolod aco ine, nie rosacea, urcite sa oplati ist. Minimalne sa dozvies diagnozu a podla toho sa zariadis.

laurita285
12. apr 2024

Kyselina azealova

tinkavvv
12. apr 2024

Urcite chod ku koznemu, aby si mala soravnu diagnozu. Vobec to nemusi byt rosacea. A ano, vie nasadit aj liecbu. Mne napriklad pomohla.