ahojte, mam taky problem. Asi sa mi zapalil prsnik, mala som poprasksnu bradavku, tak som malu odstavila, lebo tiekol trosku hnis. teraz odsavam, ale stale mi z tade tecu akoby take sople. Sa aj divim, ze to ta odsavacka zvlada. Neviete mi poradit, co to je a ci mam ist k lekarovi? Na prsniku mam cervenu tvrdu hrcku. dakujem.
kubovka, o spánku a prevencii zápalu som Ti napísala v predchádzajúcej téme, kakanie nech Ťa netrápi, dojčiatko môže kakať aj raz za napr. 3 týždne, toľko malá ani nie je na svete. O kolikách si tu nájdeš tém veľa. 🙂
kubkovka nemusis malu budit na papanie.. len si ju priloz k prsniku..ona sa napapa sama.. aj bez zobudenia..ja som to tak robila a fungovalo to 😉
určitě ji nebud,protože takhle malý prckové přibírají nejen mlíčkem,ale i spánkem.zbytečně by jsi jí přerušovala spánek,to není dobré,zkus jak píše katmi a kdyby se ti přece jenom probrala,když ji přiložíš,tak ji nech příště spinkat
ja som to mala tiez treba co najviac vyprazdnit co nevypje odsat
a po kojeni oblklady studeny tvaroh dat ma papierovu utierku a polozit na prsnik vynechat bradavku a kym je to studene nechat asi 20 min(ma to protizapalove ucinky)
este sa aj daju kupit take na prsia z latky co treba dat do chladnicky a prilozit
a pri kojeni bolestive hrcky masirovat aby pekne vsetko vyslo a kojit v roznych polohach
ahojte dievcata, takze mne tiez lekar nasadil antibiotika, kazal natierat octanovov mastou a kojit kojit kojit........tak dnes som ju teda prilozila, dost som sa bala, ze to bude priserne boliet, ale bola som prekvapena, bolo to vcelku fajn, tahala a nebolelo to tak ako na zaciatku.........keby to tak ostalo, bola by som stastna
no a k tomu kakaniu, to je moja nocna mora, mala ma uz teraz problem kakat, fakt neviem, co jest a co nie, vsade pisu nieco ine a casto sa to navzajom vylucuje, z toho som fakt zufala
a neviete mi poradit, ci je zle, ked mala dlho spi? spala by cez den aj 4-5 hodin, ale ja ju asi radsej zobudim na kojenie, aby nepochudla.........alebo to nemam robit a pockat, kym sa zobudi sama?