Odporúčte odsávačku mlieka

kristina1_9
19. júl 2021

Dobrý deň, prosím odporučte mi manuálnu odsávačku mlieka. Takú klasickú nejakú nie predraženu... Chcem skúsiť manuálnu najprv kedže neviem ci to budem vôbec potrebovať aby som nevyhodila 150€ zbytočne...

amelie2017
19. júl 2021

Ak manualnu tak avent je super. Elektricku bud avent alebo medela.

karhu
19. júl 2021

vyskusala som viacero, naj bola medela
https://www.modrykonik.sk/market/potreby-pre-do...

bambuliii
30. júl 2021

medela ❤

srferreira
30. júl 2021

Medela harmony - manualna. Za mna super

natasha1988
1. aug 2021

Odporucam žiadnu odsavačku nekupovat. Radsej este pred porodom kontaktujte laktacnu poradkynu z Mamily a dohodnite sa aby po porode ASAP sa stretli, idealne uz v porodnici. Odsavačky nič neriešia vacsinou ak je problem este to zhoršuju. Odsavackou nikdy nevyprazdnite prsnik tak ako ked saje dieta a potom sa upchavaju mliekovody a urobi sa zapal. Ja som dojčila prvu dceru 4 roky a nikdy som odsavačku nepotrebovala. Pri druhej dcere som odsavacku par krat pouzila a teda nebolo to dobre…Zistila som že to nie je dobre a čo to robi.

lusyc
1. aug 2021

Treba mať nejakú vybratú, aby sa dala hneď kúpiť, keď nepôjde hneď dojčenie v pôrodnici, manžel kúpi, vysterilizuje a donesie. Ťažko dopredu povedať ako sa laktacia rozbehne. Ja by som sa bez odsávačky nezaobišla, mala som elektrické medela swing a Beurer dvojfázovu.