Užívate Detralex pri kojení?

sunny15
23. sep 2012

baby neuživate neiktora detralex pri kojeni?lebo mam hrozne hemoroidy a ani spat neviem tak bolia davam si aj krem faktu aj odvar z dubovej kory ale stale nic....pred rokom mi detralex pomohol ale neviem ci sa moze pri kojeni...

lenuska1991
23. sep 2012

@sunny15 Detralex sa pri kojeni nemoze. Skus dajake capiky alebo masticky, ja pouzivam mast Hadensa, ale neviem ci to u nas zohnat, jah o mam z rakuska.

slavinka9
23. sep 2012

naozaj sa nemoze????mne predpisala lekarka na gastre detralex hned po sestonedeli. a kojila som 😕

luciasn
23. sep 2012

mne ho dali hned po pôrode v nemocnici.vraj sa môže.lekár mi povedal že tam nieje nič čo môže ublížit.Aj každé tehotenstvo ho beriem na krčove žily.

strapco13
23. sep 2012

@sunny15 @lenuska1991 detralex sa moze aj pri dojceni
sunny ..skus si s mastickou /aj biela vazelina, ja som mala cicadermu/ ale su aj speci maste /cize nasteva chirurga/ natriet hemeroid a zastrcit ho ak sa da do analneho otvoru..na prvykrat to nie vzdy ide, moze to dost boliet ale ono sa to podda ..ulavi sa ti od bolesti, aj viac krat denne mozes
ale ak su velke..neuvazujes o ich odstraneni?
ked chces napis IP

alenkam82
3. nov 2016

@strapco13 : ahoj, som v 29. tyzdni tehotenstva a dcerka ma 2 a 3/4 rocka a v podstate stale dojcim, ak sa dojcenie s par kvapkami da este tak nazvat. Ale skratka vypije tich par kvapiek, obcas len dudluje na prazdno a stale aj zaspava na prsniku.
Dnes som od gynekologicky dostala predpis na Detralex kvoli varixam na rodidlach a pise sa tam "Pocas liecby je potrebne vyhnut sa dojceniu vzhladom na nedostatok udajov o prechode lieku do materskeho mlieka." Neviete, ako to je s tymto liekom? Ako bolo by to hrozne tazke pre mna aj pre dcerku ju odstavit, mozno by som skor riskla tie moje zily na rodidlach a nohach a lymfaticky system. Ale tam potom hrozi, ze budem nutena rodit sekciou prave kvoli tomuto porodu a aj druhy porod by som rada prirodzene.
Dakujem.
Nie je nieco prirodne na varixy? Mala som to aj pri dcerke a dako to vtedajsi gynekolog velmi neriesil, len sa stale vyhrazal sekciou. Nakoniec to bolo prirodzene, lebo na Kramaroch to vobec neriesili, len ma nastrihli. Neviem, ci preventivne (ako zvyknu), alebo ucelne, aby som sa netrhala cez tie varixy.