Vironal kvapky

ildiko28
5. nov 2013

Ahojte, moj syncek má 3 roky, teraz zacal skolku ale je neustále chory. Tyzden v skolke a potom tyzden doma, sople, kasel. Teraz som mu objednala Vironal kvapky od firmy Energy. Má niekto skúsenosti s tymito kvapkami?
Vela som o tom cítala, ze sú velmi dobré na imunitu a na ochorenie dychacích ciest.
Ideme to vyskúsat 🙂

laskonkakaty
5. nov 2013

Ahoj,my ich mame doma.Syn minuly rok nastupil do skolky a tiez bol nonstop chory.uzivali sme to asi 3 mes.ale pocas tej doby ziadna zmena nenastala.Ale aj ja som rozmyslala,ze s tym opät zacnem-mozno,ked sa to bude uzivat dlhsie.....Ale od Energy mam dobre skusenosti s Drags Imun(dracia krv).uzivame to sice tiez asi len tretí mes.ale sme menej chori ako s Vironalom.

ildiko28
autor
5. nov 2013

No dúfam, ze nám pomoze, preventívne mu budem dávat 2 kvapky denne a uvidím. Keby aspon trosku pomohol 😒 Lepsie ako stále brat ATB.

ildiko28
autor
6. nov 2013

Ak má este niekto skúsenosti s kvapkami Vironal, tak by som bola vdacná za akúkolvek skúsenost, rady atd.

jasita
18. feb 2014

Malej som to dávala a dávam a fakt sú súper už 6 týždňov sme bez choroby -kašla, soplikov.

mamazem
15. aug 2014

Všetkým maminám len odporučenie, nezabudnite urobiť po 3 týždňoch vždy 1 týždeň pauzu. Potom môžete opäť dávkovať. Ak Vironal neúčinkuje (podporuje činnosť priedušiek, pľúc a hrubého čreva) problém bude na inom mieste v organizme. Zvyčajne potom pomôže Regalen (časté sople, zadné sople, veľké zahlienenie) alebo Renol (suchý kašel, zápaly ucha - treba podporiť obličky). Drags Imun je vynikajúci najmä pri akútnych stavoch ako prírodné antibiotikum, znižuje zápal. U nás na mamazem nájdete aj výhodné balíky s týmito produktami.

demo
15. aug 2014

@ildiko28 my sme ich používali vždy pri akútnej chorobe, teda nie ako prevenciu. Myslím že chorobu skratili. Odporúčam rozumne doplnenie vitamínu C a vitamínu D (Vigantol alebo Jamienson) - to sú dosť dôležité podporovace imunity.

peliroja
26. sep 2014

@mamazem zdravim, rada by som vyskusala niektore z pripravkov, ktore spominate, no neviem na co by som sa mala zamerst, pripadne ci je vhodna aj kombinacia roznych produktov. Dcerka chodi uz vyse roka do skolky, prakticky od jesene do jari bola takmer nonstop chora. Takmer vsetky choroby boli spojene s upachstym nosom, nasledne soplami a kaslom. Velakrat jej zostali hlieny niekde zaseknute ze len chrcala. Lekari to pripisovali zvacsenej nosnej mandli, ktoru sme dali nakoniec odstranit a odvtedy mala viac menej pokoj. Lenze prisla jesen a mam poct ze kolotoc zacina. Este nie je ani koniec mesiaca a uz bola opat chora. Tyzden som ju kurirovala doma no po tyzdni ziadne zlepsenie tak sme zasli k dr a ze zapal nosohltana, nakoniec aj atb schytala.imunoglukan nam velmi nepomohol jedine co som mala pocit ze bolo fajn bol Broncho Vaxom. Vedeli by ste mi prosim poradit ktorym smerom by som sa mala orientovat? Dakujem krasne.

mamazem
28. sep 2014

@peliroja Odstránením nosnej mandle sa neodstránila príčina len symptóm, preto sa problém opakuje. Napíšem Vám do IP.

andula1979
24. nov 2014

@mamazem Smiem sa spytat,ako dlho podavat Vironal (syn 3roky,teraz sme zacali skolku,samozrejme choroby,najviac sopliky) a chcem mu ho zacat podavat. Ako dlho,aby som zbadala nejaky ucinok? Dakujem

mamazem
26. nov 2014

@andula1979 závisí od organizmu, paušálne sa to nedá popísať. Ale ak to má priebeh vyslovene hlieny, kašel, vykašliavanie, odporúčam skôr Regalen. Dávkovanie 0-2, 1-2, 2-2, týždeň pauza (počet kvapiek ráno-večer). potom znovu pokračovať 3 týždne už 2-2. Mohol by Vás zaujímať aj tento článok: https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/mamaze...
Rátajte minimálne 1-2 mesiace... (organizmus sa musí najprv vyčistiť...) a upraviť stravu.

erika_230
30. nov 2014

@mamazem mozem dat malej vironal aj po jedle tu polhodinu ci je lepsie pred jedlom ? Dakujdm

marcka30
4. dec 2014

@mamazem dobry vecer, aj ja by som sa chcela poradit,kedze uz som bezradna. Moj 6rocny syn tiez teraz nastupil do skoly a od septembra sme uz 3x na antibiotikach. Vzdy to iste, zatekajuce sople a potom priedusky. Zakazdym doberieme antibiotika, 2tyzdne je dobre a potom ten isty kolotoc. V oktobri sme mali z toho vsetkeho zapal stredneho ucha. Teraz sme znova na antibiotikach (Sumamed) a doktorka nas odporucila na krcne kvoli posudeniu nosnych mandli. Uz ked sme boli na ORL so zapalom uska ,tak doktorka vravela,ze nosna mandla je zvacsena tak ked spozorujem,ze mi maly v noci chrape alebo tazko dycha, atd.tak odporuca vyber. Ja by som sa chcela tomu vyhnut. Preto prosim o radu. Dakujem

mamazem
5. dec 2014

@erika_230 lepsie pred jedlom, ale ak Vám to má skomplikovať život a prípadne môžete kvôli tomu na dávku zabudnúť a podobne, dajte kedykoľvek... 🙂

mamazem
5. dec 2014

@marcka30 dobrý večer, je toho viac, čo môžete urobiť
1. preplachujte synovi nos konvičkou, ideálne ráno aj večer, zvládne to moja 5,5ročná dcéra, tak 6ročný chalan by mal ľavou zadnou: hľadajte konvičku Rhino horn. Hlieny pôjdu von a predídete tak zápalom.
2. odporúčam posilniť obličky, tie sú zodpovedné za stav nosohltanu aj uší, prečítajte si prosím tento článok https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/mamaze....
Odporúčam Renol, dávkovanie
1T: 0-3
2T: 2-3
3T: 3-3
1 týždeň pauza, potom pokračovať 3 týždne 3-3, znovu pauza, môžete aj 2-3 mesiace, vždy 3 týždne a potom týždeň pauza
3. Keď je zle, stav sa zhorší, môžete použiť prírodné antibiotikum Drags Imun, dávkovanie 2x3 kvapky, znovu 3 týždne, týždeň pauza
4. Ak budú problémy s ušami, výborný je Audiron, kvapku do ucha, ďalšie 2-3 kvapky rozotrieť okolo ucha.
Obmedziť mlieko, sladkosti, bielu múku.
Odporúčam pozrieť si aj tento článok:
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/mamaze...
Tá kúra s Renolom je dlhodobá, stav sa prechodnej môže zhoršiť, ako sa bude telo čistiť a toxíny pôjdu von. Neprerušujte dávkovanie, ale znížte dávku.
Skoré zlepšeniu stavu
A ak bral toľko ATB, určite odporúčam probiotiká. Ak do neho dostanete kyslú kapustu, super, ak nie, niečo z lekárne alebo u nás nájdete probiosan alebo probiosan inovum.
Všetky spomínané produkty nájdete na našom eshope mamazem.

marcka30
7. dec 2014

@mamazem Dobry den, dakujem krasne za odpoved a radu. Urcite vyskusam 🙂 Dufam, ze nam to pomoze. Minuly rok som tiez vyskusala riesit jeho stav prirodnou formou lebo sme boli neustale na atb a co sme v septembri min.rok dostali infekcnu mononukleozu a dostali sme sa do nemocnice tak som hladala nieco prirodne. Kamaratka mi poradila biorezonanciu a mali sme doktorkou naordinovane zraloci olej, chlorellu. Celkom sme boli ok. Neboli sme tak casto chori. Asi iba raz sme mali atb. No a presiel necely rok a uz zase kolotoc. Tak to skusim. Dakujem krasne este raz.

mamazem
7. dec 2014

@marcka30 ďakujem za dôveru a držím palce 🙂

chrobak1709
17. dec 2014

@mamazem dobry den, mame podobny problem ako @peliroja. Pred dvoma mesiacmi dcerke odstranili nosnu mandlu a orezali krcnu.. 5 tyzdnov bolo vsetko super, krasny cisty hlasok aj nostek
Potom chytila sopliky a odvtedy ma stale upchaty nos, ale maloco vysmrka. Skusali sme konvicku, ale ta sa jej nepaci.. ma styri roky. Od stvrtku je zahlienena, kasle a sopliky rano huste zltozelene vytecu. Potom cez den uz len vodnate. Vcera som jej zacala davat regalen, len som si nie ista davkovanim. Vecer som dala 2 kvapky, rano 1 a planujem dat zase jednu..mozte mi prosim poradit, co by jej mohlo pomoct? Mozno je to alergickeho povodu😕 dakujem velmi pekne za radu.

mamazem
17. dec 2014

@chrobak1709 Dobrý deň, Regalen je veľmi dobrá voľba, môžete dávať 2 x 2 kvapky. Okrem toho odporúčam určite Drags Imun, na zvládnutie tejto ťažšej fázy. Pôsobí silne antibakteriálne aj antivírusovo. Máme s ním veľmi dobré skúsenosti pri problémoch s dutinami. Dávkovanie znovu 2 x 2 kvapky. Odstup medzi prípravkami 1 hodinu. Regalen pred jedlom, Drags po jedle.
S konvičkou to nevzdávajte, keď dcérka trochu vyrastie, bude to jednoduchšie, moja to zvládla, keď mala takmer 5 rokov. Zatiaľ môžete používať spreje s morskou vodou. Hlavu na bok a dlhšie podržať, aby sa roztok dostal ďalej ako len do nosnej dierky.
Bez sladkostí, bez bielej múky a bez mlieka.
Viera

chrobak1709
17. dec 2014

@mamazem 🙂 Dakujem velmi pekne za radu, tak zatial zacneme tym Regalenom a zakupim aj Drags Imun.. Vyskusame a dufam, ze pomoze. Rada by som ju chcela pocut opat cisto rozpravat a nie s takym plnym nostekom a stiahnutym hrdlom.. Co sa tyka davkovania, mysleli ste kazdy den rano a vecer po 2 kvapky cele tri tyzdne? Pytam sa, lebo v pribalovom letaciku pisu ze len 2 kvapky za den, tak len pre uistenie sa. Konvicku som vyskusala najprv ja a som s nou spokojna, hadam to postupne nejako zvladneme.. a bude uz len lepsie.. dakujem este raz za radu a prajem pekny vecer🙂 Adriana

baska1
5. mar 2015

@mamazem prosím mozem dat Vironal aj 2,5r? sme doma nachladnutí a stále si to medzi sebou točime:o( aké davkovanie by ste poradili synovi aj dospelemu? Dakujem

mamazem
5. mar 2015

@baska1 dosplá žena 3 x 5 kvapiek, muž 3 x 6-7 kvapiek, dieťa 2,5 ročné 2 x 2 kvapky.
Môžete 🙂 Prípadne odporúčam ešte doplniť Drags Imunom

baska1
5. mar 2015

@mamazem dakujem velmi pekne:o) takto davkovat stale tie 3tyzdne, ci po skonceni akutnej fazy ako prevenciu mozem davat menej?

mamazem
5. mar 2015

Môžete stále rovnako, na začiatku sa dáva Vironalu menej (ako prevencia), ale keďže už ste chorí, môžete dávať rovno plnú dávku a potom pri nej zostať.

baska1
13. mar 2015

@mamazem dakujem, no momentalne sme na tom tak, ze od min. stredy som mu zacala davat Vironal, v piatok prestal soplit a od pondelka ich ma zase:o( Moze to byt reverzna reakcia? mam ho prestat podavat? dakujem

mamazem
15. mar 2015

@baska1 áno môže, v takomto prípade podávanie neprerušujte, ak by sa stav zhoršil, znížte dávkovanie na 2 x 1 kvapku.

vieraspacka
4. máj 2015

Teraz všetky koncentráty v akcii -20% (Vironal, Regalen, Renol, Gynex, Korolen):
http://www.mamazem.sk/energy-akcia-mesiaca-vyho...

lucia81
28. jún 2015

@mamazem dobry den, chcela by som sa vas opytat, ci mate nejake skusenosti s touto prirodnou liecbou pri ulceroznej kolitide u dietata. Dakujem

mamazem
1. júl 2015

@lucia81 osobne nie, ale napíšte nám podrobnejšie údaje do poradne, ktorú nájdete na našom eshope. Spýtame sa lekárov, ktorí pracujú s touto značkou...

bubu62
24. júl 2015

Maly je nonstop chory uz druhy rok,tak skusim aj ja objednat Vironal a potom ten Renol...

matolka
24. júl 2015

@bubu62 ahoj , som rada, ze tu niekto rozbehol debatu o tychto prirodnych pripravkoch, pretoze ja mam s nimi vynikajuce skusenosti hadam uz 10 rokov. Urcite nechcem robit reklamu, deti uz mam dospele no do energy si dcera sama chodi uz kupovat. Ja ich proste zboznujem a vystriedali sme uz snad vsetky. Dokonca si ich aj manzel sam pyta a nefrfle🙂 pri detickach do skolky by som urcite odporucila vyronal, ak maju zapchate nozteky tak krem droserin(potierat noztek a pod ockami v slabuckej vrstve) a mamickam je vynikajuci na tvar. Ja pouzivam len tieto kremy( z drogerie absolutne ziadne) a z pokozkou nemam ziadne problemy. Vsetko co vas zaujima si mozte pozriet na nete na ich stranke, ak mate vacsie problemy treba zajst do ich centier(mali by byt v kazdom vacsom meste) su tam velmi zlate ochotne panie a tie vam poradia. Ja osobne chodim do Presova a nedam na tu pani dopustit, dokonca jej mozem kedykolvek zavolat a stale mi ochotne poradi. Na tieto pripravky som ja osobne maniacka , neviem bez nich existovat. 🙂 🙂