Akú rozprávku majú vaše deti najradšej?

alzbetka3012
17. okt 2021

Akú rozprávku majú vaše deti najradšej? A aký je váš najobľúbenejší slovenský seriál? A ktorý seriál naopak neznášate?

filili
17. okt 2021

Moje deti sú ešte malé, majú radi Krtka, Pat a Mat. Slovenské seriály nepozerám vôbec.

saxana000
17. okt 2021

Levi kral vedie jednoznacne knihy postavicky rozpravka obrazky cokolvek..
Slovensky asi nemam oblubeny pozeram z nemocnicneho prostredia ordinacia jenny cervene pasky teraz sestricky aj nemocnicu hniezdo a tajne zivoty sa mi tiez pacili..bodka bol podla mna asi najhorsi serial co vymysleli to som fakt vydrzala 5 minut a musela som prepnut.fakt sa nedalo.
Najmilovanejsi su ale ceski chalupari s Kemrom a Sovakom tych mozem hocikedy..od rana do vecera. ❤

1katus1
17. okt 2021

@alzbetka3012 ja seriály nepozerám ale dcéra zboznuje rozprávky Raya a posledný drak , Luca . To u nás beží stále.

michaela789
17. okt 2021

Môj syn miluje Ako vycvičiť draka a Príšerky s.r.o.
Slovenské seriály nesledujeme, to radšej klinec do oka, úprimne 😅

diewcatqoo
17. okt 2021

Syn v poslednej dobe prisiel na chut rozpravke Bol raz jeden zivot. To sedi ako prikovany a je konecne ticho 🙂 a este ma rad nejake Vesele vlaciky, ci ako sa to vola.
Slovenske serialy nesledujem. Parkrat mi hrali chvilu Oteckovia v pozadi, ked som varila veceru, ale teda to je taky vyplach, ze nedokazem pochopit, ze toto niekto dobrovolne pozera.

alexk12
17. okt 2021

@alzbetka3012 labkova patrola😀

totatimeka
17. okt 2021

Tých rozprávok už bolo veľa obľúbených, teraz má skoro 7 a rád pozerá už aj filmy - jumanji (ale to staré kde hrá Robin Williams), kokosy na snehu, sám doma... Z rozprávok je teraz naj Luca a Vivo. Ale mal rád aj Ferdinand, Coco, Príšerky sro, dobu ľadovú, Madagaskar, Krudovci, Dobrodružstvá pána peabodyho a shermana
Za mňa naj slovenský seriál bol Hniezdo (teraz ho opakujú) a páčili sa mi aj Tajné životy. Z tých čo bežia teraz nepozerám žiadny.

leuska0910
17. okt 2021

Mala ma 2roky a zboznuje Vcielku Maju, krtka, vilu Amalku, Matka a Kubka, a Bob a Bobek.
Zo slovenskych serialov som naposledy pozerala Divoke kone, na Wau zaciatkom roka. 1 seria bola dobra, druha uz bola o nicom, zbytocne natahovanie..
A suhlasim s pani vyssie- Bodka je asi to najhorsie, co som videla. Stacila mi uputavka a bolo mi trapne..🤮

lija22
17. okt 2021

rozpravky. moje tretie najmladsie aktualne fici na masa a medved a booba na netflixe. pred jej narodenim to sledovali prve deti. cize toto nam hra dokola uz par rokov. uz som aj rezignovala. kto poznate booba viete ako sa vyjadruje, tak to uz aj ja robim, taka som z toho osprostena 😂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mon895
18. okt 2021

Moj 4r syn zo serialov ma najradsej labkovu patrolu a plamienok a stvorkolky. Z celovecernych filmov vedie letime a levi kral 😊. Moj najoblubenejsi slovensky serial asi sestricky a uplny prepadak pre mna bodka a prve oddelenie 😅

ciola
18. okt 2021

Klasiky su najlepsie, Krtko, Pat a Mat 🙂

karolinakr
20. okt 2021

ešte bol kedysi polsky psik Rex, Lolek a Bolek,Maxipes Fík a Bob a bobek, Maclo Uško, O makove panence, Vila Amalka . to sme mali kedysi na pexese, tak aj rozpravky boli obľúbene Včielka Maja ale ešte povodne vydanie , Nils Holgerson, Maťko a Klinček, Pasli ovce valasi, O deduškovi večerníčkovi a ruske kreslene rozpravky.. .Ivanuško a konik, No počkaj...toto ked pustíš decku, bude blažené ..

lenka1993
20. okt 2021

Požiarnik sám, tajný život mazlicku a stačí záchranára na netflixe 😀. Dosť mi to už lezie na nervy 😀

galganka
20. okt 2021

Deti majú najradšej Dobu ľadovú. Všetky časti. Vedia ich odpredu - odzadu... 🙈 a ja slovenské seriály nepozerám, takže na ďalšie dve otázky je odpoveď: žiadny.

dodo777
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cineon
7. máj 2022

Pre skolkarov skuste kratky slovensky animovany film:

https://www.youtube.com/watch?v=pPQH3tPoBmI
sfet
19. mar 2024

U nášho špunta jasné že Pat a Mat, čokoľvek kde sú autá a Červená Karkulka. A slovenské seriály nepoznám a nepozerám, ale milujem český seriál Dobrá čtvrť.