Dieťa nechce byť s nikým iným

manchester1987
10. apr 2013

chcela by som sa opytat co mam robit mame nadhernu dceru ale sme len my 3 s nikym inym lebo zijeme v zahranici. Dcera je od narodenia so mnou a ked zacal manzel chodit do prace tak je s dcerou len vecer ked pride aj to len par hodin lebo mala ide o 19 spat. Problem je v tom ze teraz v 5 mesiaci sa mala nejak moc upnula na mna zacne plakat ked ju ma manzel dlhsie natahuje ruky za mnou a vecer ani za svet pri nom nechce zaspat len pri mne, Ako ju naucit viac na otca? Jemu je dost z toho smutno ze ho dcera odmieta. Mala ma ist do jasliciek o 3 mesiace co potom bude tam este viac plakat ked bude s uplne cudzimi ako ju naucit aby sa nebala inych?

kivinka
10. apr 2013

mne toto iste v tom istom veku robila starsia, vecer sa vratil tatinko a ona pri nom revala. jasne ze bol z toho smutny. ale to je taka faza, casom to prejde, treba vydrzat. pritom ja som s nou nebola nijako izolovana od rodiny a okolia... u nas to trvalo mozno mesiac..

manchester1987
autor
10. apr 2013

@kivinka no sme sa rozhodli ze bude zaspavat pri ocinovi aj ked bude asi 10 minut plakat snad si zvykne

josenka
10. apr 2013

@manchester1987 Neboj, ona z toho vyrastie, to je naozaj len také obdobie. Ešte bude za tatinkom taká "utrhnutá" až ti bude ľúto 🙂 . Inak, my máme to obdobie tak striedavo teraz - dnes tu bola moja mama a malý pri nej ani za nič. V sobotu pri nej vydržal 3 hodiny bez nás. Tak si vyber 😀 .

kivinka
10. apr 2013

@manchester1987 vyskusajte to zaspavanie, ale nerobte to velmi nasilu, ona z toho vyrastie aj sama. a je pravda, ze dievcata ked su vecsie, tak su za tatinkom cele poblaznene 🙂