Hračky v aute

kiks_1
22. jan 2018

Ahojte! Maminky, chcela by som sa spýtať ako riešite rozhádzané hračky v aute?
Moja dcéra si do auta nanosí kopec hračiek, ale neviem ich ako odložiť, lebo sa len pohadzujú. Na organizér je ešte malá, lebo ho nedotiahne a na väčšie hračky je aj tak malý.

maris5
22. jan 2018

Ja som nakupila farebne klobukove gumicky a na tie som mu pripevnila hracky a zavesila na hlavovu opierku predneho sedadla. Ked sa pohral pustil a hracka bola stale na mieste. Gumicka zas dovolila natiahnut ako potreboval.

mirka17
22. jan 2018

@kiks_1 mám tri detí ale ani jednu hračku v aute, ani ma to nenapadlo

janinah
22. jan 2018

@mirka17 tak to si 100rokov za opicami. /ja tiež/...hračky,tablet to už dávno mali mať😅...kde by tam dnes deťom stačilo v aute spievať,sledovať krajinu a ľudí,spoznať niečo...náš otec až auto zastavil a šli sme pozerať ak bolo niečo zaujímavé

vroni
22. jan 2018

Hracky v aute neriesim nijako. Proste su hracky v aute. A co ma byt? Je to rodinne auto, su v nom sedacky (uz len jedna, dcera vyrastla), su v nom hracky aj dvd prehravac na opierkach. Nemam auto na to, aby som ohurovala susedov, ale na to, aby mi sluzilo.

wikiwiki
23. jan 2018

Môj si berie zo sebou iba svojho obľúbeného plyšáka.. Ale našťastie sme nikdy nemali problémy s kopou hračiek v aute..

fatima99
23. jan 2018

ja by som tiez povolila tak jednu a dost. akoze dobre je to dieta nech sa nejako zabavi v aute ale nemusi tam mat toho milion. alebo ked tak normalne kupit nejaku krabicu hodit dozadu do kufra popripade pri kazdej ceste vymenit hracku aby mala zakazdym nieco nove na obzeranie ale nie naraz vsade okolo mat milion hraciek

jasminet
23. jan 2018

ak si moji chcu zobrat hracky do auta, ok, ale po prichode na miesto sa hracky beru z auta prec... bezne tam ziadne nenocuju...

veronikaszabova
23. jan 2018

Starsi 8rocny si do auta berie tablet - ak ideme na dlhsiu trasu ako 1h. Mladsi 3,5r si berie svojho macika a deku (bez nich sa nehneme ani na krok). Hracky si neberu, nemaju dovod. A ak nahodou si vezmu nejake auticko, po prichode domov si ho beru z auta.
V aute nenechavame ziadne hracky. Naco?

siska53
23. jan 2018

@kiks_1 maku maximalne jednu,jedine na.dlhe cesty.ich berieme viac a po navrate vykladame.

siska53
23. jan 2018

@janinah tak nasi na dlhie cesty aj maju no casto skor len pozeraju z okna ci spievaju a tak.. Bravali sme aj tablet,ale to kolkokrat ani nepozerali.estz tzk do Talianska..