Jasličky Krasňanko v Rači

caroline88
28. sep 2013

Ahojte. Máte už niektorá skúsenosti s novootvorenými súkromnými jasličkami Krasňanko v Rači? Uvítam akékoľvek info ohľadom spokojnosti a pod. Vďaka 😎

beblavajana
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
precudziedeti
4. okt 2013

Ja poznám jedny v Rači, v peknom RD na Hybešovej. nechcem písať názov, aby ma neblokli. Ak by ste mali záujem, tak IP

sasajanaj
9. nov 2013

osobne nepoznám. z fotiek, čo sú na nete usudzujem, že ešte nie sú zariadení. skôr pochybujem o kvalite, kedže pani majiteľku som stretla na monte kurze u pani štarkovej - čož je postačujúci kurz pre rodičov na také monte doma, ale určite nie pre pedagógov. neviem či dotyčná má pedagogické vzdelanie,ale aj keby mala tak určite nie monte to by potom nepotrebovala kurz pani štarkovej. skúste sa jej na to prípadne opýtať. ako pozitívum beriem to, že sú tam naozaj monte pomôcky a monte prostredie.lebo na nete som videla aj také, čo si hovoria monte ale nemajú ani jednu monte pomôcku a o prostredí ani nehovorím. asi si aj ja idem otvoriť monte škôlku, veď mám kurzy a kopec kníh. Najdôležitejšia otázka koľko by mi boli asi rodičia ochotní platiť?Ak by som v okolí nemala, ale inú monte originál škôlku(mylsím tým s pedagogmi s praxou), tak táto by bola asi lepší variant ako obyčajná s hračkami o ničom a rečami plnými o tom akého samostatného a sebavedomého človeka vychovajú s môjho dieťaťa.

grepino
9. nov 2013

Uvedené detské zariadenie už funguje a pokiaľ viem, majú aj kvalifikovanú a skúsenú montesori pedagogičku (teraz nehovorím o majiteľke). Ale kým otvorili, moje dieťa už zobrali do klasickej škôlky, takže som to ďalej neriešila.

sofinka1403
10. nov 2013

Ahoj, je to montessori škôlka a od známej z BA, ktorá tam má synčeka som počula len samé chváli, na prostredie aj učiteľky....

peony
12. nov 2013

moja malá začala teraz chodiť do Krasňanka 🙂 ja musím len konstatovat,ze pristup je tam uzasny,učitelky su kvalifikovane a strasne mile,deticky ich maju radi.Su fakt ustretove a staraju sa o deticky ako o svoje.Inak odporucam ist sa pozriet pocas dna osobne a tam je vidiet uplne vsetko 😉

kape
27. aug 2014

Chcela by som sa spytat, ci sa striktne dodrziava vek od ktoreho je mozny nastup. Beru aj 2 rocne deticky vo vynimocnych pripadoch ?

akdarka
26. sep 2014

ja sa tiez pridavam k pozitivnym referenciam. syn tam chodi a sme velmi spokojni - aj syn aj my rodicia 🙂 ucitelky su velmi mile a kvalifikovane.

katalienka27
8. dec 2014

určite nie, nedoporučujem, pridávam sa k názoru sasajanaj, hovorím z vlastnej skúsenosti, fakt jediná výhoda, že majú naozaj monte hračky a jedinú pedagogicky vzdelanú monte učiteľku. V ostatných parametroch ďaleko ďaleko za úrovňou štátnych škôlok, čo môžem spoľahlivo povedať, napr. teraz na Mikuláša mi moji synovia doniesli zo štátnej škôlky veľké mikulášske balíky a to sme sa rodičia nijako neskladali a platím školné 12 € mesačne + strava 1€ na deň a v spomínanej super školke im nekúpili na deň detí ani lízatko za 10 centov. Ten vzťah k detom a peniazom strašne cítiť a na rodičov može monte reklama posobit naozaj len krátko . Je mi ľúto, ale čisto komerčne orientovaná škôlka na produkciu monte- eur. Podla mňa bez dlhšej perspektívy prežitia. Prepáčte mi za úprimnosť.

akdarka
16. dec 2014

@katalienka27 cisto zo zaujimavosti. a ukazovatel dobrej skolky su mikulasske balicky plne eckovych sladkosti alebo lizatka na den deti? a vztah k detom a peniazom ako citit?
pre mna je podstatne, ze syn nemusi ticho lezat 1,5hodiny ale mozu pocuvat rozpravku, hrat sa. ja som teda spokojna lebo syn sice na narodeniny nedostal lizatko za 10 centov ale krasnu pohladnicu, ktorej vyrobe sa ucitelka venovala - lebo vyskladala traktor z nejakych penovych latok, napisala venovanie a kazde dieta a ucitelky si odtlacili prsty na tu pohladnicu a dopisali mena. Proste pamiatka, ktoru som odlozila a o par rokov nas potesi znova ked ju vyhrabeme...alebo jeden priklad z mnohych: syn mi rozprava doma na zahrade o bylinkach a ucinkoch na travenie, dychacie cesty - info zo skolky. navstevy zahranicnych studentov (Singapur, Taiwan, Srbsko..) a hravou formou ziskavanie vedomosti o krajinach, varenie typickych jedal v skolke...no neviem ale toto je podstatne pre mna a manzela 🙂 a hlavne sa syn citi dobre. dufam kvoli synovi, ze budem spokojna aj nadalej so skolkou ked uz tam travi tolko casu...