Ako zladiť škôlku, moju a mužovu prácu?

lady511
12. nov 2014

Ahojte kočky,zaujímalo by ma ako ste dokázali zladit školku,obe roboty rodičov,,hlavne v takom prípade ak nemáte v okolí ani rodičov a ani svokrovcov,dokonca ani žiadnu kamošku (maminu na materskej ktorá by vám dietatko postrážila) ,,ja pracujem ,,muž tiež,,zatial je to v pohode,,ale rysuje sa mu práca v ba ,,a akosi nám to nevychádza,,naša mala je v školke v inej dedine,,ja chodím na nočné,,,,pomaly začínam rozmýšlat nad opatrovatelkou aspon na par hodín,,ale naša mala sa dost bojí cudzích ludí a nepripustí si ich k telu ...trvalo by to možno aj mesiac kým by si ako tak zvykla...aké ste mali skusenosti s opatrovatelkou?

cobhan
12. nov 2014

my mame malu v skolke, ale ked mali prazdniny, tak som ju davala kamaratkinej mame..mala tam svojho vnuka a este jedneho chlapceka o ktoreho sa starala a malej sa tam pacilo. Ide o to, aby si dieta a opatrovatelka sadli. My sme mali stastie, ale uz sa mi stalo, ze nam kamaratka chcela pomoct a zobrat malu asi na hodinku a mala zacala vrestat ako pavian len ked sa jej prihovorila.
Na opatrovatelke nic nie je, vela ludi to tak riesi...len si rozmysli, ci chces niekoho kam ju budes nosit, alebo niekoho, kto bude chodit k vam, pripadne, kto malu zoberie zo skolky k sebe domov a ty si ju potom vyzdvihnes , atd.

katariang
28. jan 2015

Alebo sa vyskusaj opytat uciteliek v skolke ci by si nechceli privirobit tymto sposobom, niektore opatruju deticky aj takto a ak to bude nejaka ktoru ma mala rada mas o starost menej