Správanie v škôlke

martoon
1. feb 2023

Dobrý deň chcem sa spýtať či môže učiteľka v škôlke nútiť môjho malého ísť cikať na záchod keď sa mu nechce je strašné hanblivý a ona mu na silu pred všetkými stiahla nohavice.Je pred školák a odvtedy nechce ísť do škôlky mal hnačku a v noci nespí jeho pediater ho vylúčil zo škôlky až do konca roka ale riaditeľka to nechápe chodíme aj psychológovi lebo malý ešte málo rozpráva a školskú dochádzku mu odložia ďakujem

annm81
1. feb 2023

@martoon Nie, preboha, nemôže. Keby učiteľka nasilu stiahla môjmu dieťaťu nohavice, spravila by som riadny cirkus s tým, že ak sa niečo podobné zopakuje, idem na políciu udať ju za sexuálne obťažovanie.

bbebe
1. feb 2023

🤬 ucitelke by som stiahla gate rano pred skolkou 🤬🤬🤬 krava sprosta

lubbie
1. feb 2023

Dajte ho do prípravného ročníka nejakej ZŠ, najlepšie logopedického, ak máte tú možnosť. Nech už nemusí ísť do tej škôlky.

adeladulova
1. feb 2023

To ucitelka akoze uz 5 rocnemu neveri ked povie ze sa mu neda cikat? To je teda riadne odveci. 3rocnemu chapem, -pod skusime- ale.. tak velkemu chalanovi isto nie. Riesila by som jej neuvazene postupy. To ze sa deti videli nahe, nedramatizovat, to je este v hranici (mam 5,5 rocneho synovca a ten neriesi nahotu tak striktne, ze by mohol mat z toho traumu, teda ak mu neukazeme ze ju ma mat )

danielahamar
1. feb 2023

mne osobne sa stalo, že 4ročného nechcela pustiť na záchod a potom sa dožadovala, aby mal naspäť plienku🤐 a nie, nemôže ho nútiť

tanyan
1. feb 2023

Pokiaľ riaditeľka nechápe, že správanie jej zamestnankyne je absolútne nevhodné, tak by túto informáciu vo forme sťažnosti mal dostať zriaďovateľ (aj s kópiou lekárskej správy). Pravdepodobne to nebol jediný prípad odchýlky v správaní učiteľky a bolo by vhodné, aby kompetentní zasiahli a zabránili jej v ďalšom takomto konaní.

letfenixa
1. feb 2023

@lubbie prípravné ročníky boli zrušené

letfenixa
1. feb 2023

@martoon nie, nemôže mu stiahnuť nasilu nohavice, určite podajte sťažnosť.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
traktor
1. feb 2023

pediater ho vylúčil zo škôlky až do konca roka ale riaditeľka to nechápe... co nechape riaditelka? asi treba napisat viac k tomu .. nielen takto..

karmen118
1. feb 2023

@letfenixa neboli úplne, deti so zdravotným znevýhodnením, stále majú možnosť prípravného ročníka. Moja dcéra napr. nastupuje v septembri do prípravného ročníka pre deti s NKS. Čo viem tak nulté ročníky boli zrušené úplne.

martoon
autor
2. feb 2023

@traktor dobrý deň pani riaditeľka neberie papier od pediatra do úvahy že musí chodiť do škôlky a jeho psychicky stav ho nezaujíma tak teraz čakáme na diagnostické centrum aby nám povedali ako ďalej malý do škôlky chodil rád ale keď mu dali dole nohavice má strach si sadnúť aj do auta že ideme do škôlky

martoon
autor
2. feb 2023

@martoon ďakujem za odpovede

anonymous87
2. feb 2023

@martoon urcite by som to riesila cez zriadovatela a teda pani ucitelke aj pani riaditelke by som to velmi rychlo vysvetlila. Toto by si za klobuk nedali 😡😡😡😡

Ja ked tu niekedy citam, co uci v skolkach dakujem bohu ze moj syn stastie na neuveritelne pani ucitelky 🙏