Súkromná anglická škôlka Sunrise v Žiline

seasen
9. aug 2014

Ahojte mamicky, rozmyslam nad umiestnenim dcerky do tejto sukromnej skolky, osobne som sa este nebola informovat, najprv by som rada vedela, ci to tam niekto nepozna, nejake referencie, ake to tam je, myslim ucitelky, ake su, ci ste spokojne? pripadne ci tam niekto nema dietatko? trochu vaham, lebo mala je dost na mna naviazana, ale zas rysuje sa mi dobra praca od oktobra, takze teoreticky by sme to financne mali zvladat. Aj to je jeden z dovodov, preco uvazujeme nad touto skolkou, lebo v porovnani s inymi ma velmi dobre ceny a v dnesnej dobe je kazde euro "navyse" dobre. Plus este ta anglictina, beriem to ako vyhodu. Dakujem za akekolvek reakcie. Pripadne mi piste aj do IP.

miriamzan
9. aug 2014

@seasen Presne som sa to iste pytala pred par mesiacmi...Najdem a poslem. Ja mam tie najlepsie skusenosti,ucitelka je prijemna, mila a ma vyborne vysledky.

miriamzan
11. aug 2014

nemozem to najst, ale pozri tu http://www.sun-rise.sk

miriamzan
11. aug 2014

Žilina #materske_skolky

mirreckall
20. máj 2015

@seasen dala si tam nakoniec dcérku?

amonda
31. mar 2017

Ja pridávam pre aktualizáciu 🙂 Ja tam mám malú a maximálna spokojnosť 🙂 odporúčam

eryykah
21. júl 2017

Mozete mi prosim napisat ako prebieha komunikacia nonstop alebo len nejaka vyucba slovicok?

amonda
22. júl 2017

@eryykah cely den na nich hovoria anglicky,plus maju aj vyucbu. Jedna ucitelka je tam belgicanka a ta vie len anglicky alebo francuzsky...

xandra7
14. jan 2018

prosim kolko deti je v triede/skupinke? ...a ako ste spokojni so stravou? ..rada by som nejake rozumne stravovanie...

amonda
14. jan 2018

@xandra7 stravu maju deti standardnu ako v statnych skolkach. Len navyse oni maju stale k dispozicii ovocie a jogurtiky (myslim ze raz za tyzden ten jogurt).Je to preto,ze skolka je v priestoroch statnej skolky. Ked ale nefunguje statna jedalen,tak maju taku zdravsiu stravu ale aj drahsiu stravu.

amonda
14. jan 2018

@xandra7 no a deti su rozdelene na jasle a sve skolkarske triedy (starsi a mladsi). Mam pocit ze v kazdej je cca 12 deti.Obe skolkarske triedy su ale v podstate spolu,len urcite veci maju rozdelene. Do cca 15:00 hod. su tam 3 -4 ucitelky. Ale co viem,tak vela deti chodi napr. len doobeda,niektore poobede. Ja som velmi spokojna s vyucbou aj pristupom.