Syna v škôlke bijú

31. mar 2023

Ahojte, synček (3 roky a 2 mesiace) mi zacal doma rozpravat, ze ho v skolke jeden chlapcek bije a ukazuje mi ako, takze normalne pastami do hrude, do hlavy. Ale modriny nema. Tak som sa na to opytala ucitelky a povedala, ze ano, ze je to problemovy chlapec a aj ostatnym detom kope do hraciek, do kociek, ked si nieco postavia a tak. A co s tym dalej robit podla vas? Riesili by ste to este nejako?
Inak syn chodi do skolky rad a tesi sa tam.

bajka16
31. mar 2023

Spolu s učiteľkou skontaktovať rodičov problémového dieťaťa a kľudne skontaktovať aj ostatných rodičov. A riešiť to. Netreba to nechať tak. Päste do hrude a hlavy môžu skončiť aj vážnejšie!! Tá učiteľka tam čo robí prečo to nerieši.

mimusina
31. mar 2023

Presne toto isté sme mali my - len s dcérkou - bila ju spolužiačka - dcérka presne popisovala ako ju bije - hlavne odzadu keď nevidela ju kopla do chrbta, päsťami...dcérke sa v škôlke páčilo no ráno začala plakať že chce ísť do škôlky ale nech tam nie je to dievča že jej bije a ju to bolí....spýtali sme sa učiteľky či to dievča bije našu dcérku a učiteľka povedala, že to dievčatko má problém s takmer každým - každého bije - navyše je veľmi zákerná bije odzadu, keď to nik nečaká...alebo keď je učiteľka s iným dieťaťom napr.na wc-nevidí to.....poprosila som učiteľku nech si ju lepšie sledujú príp.nech nie je pri dcérke...učiteľka povedala že sa ňu sťažovalo viacero rodičov - s mamou že spísali zápis o tom...najhoršie že tá mama tvrdí že jej dcéra je slušná nebije sa - nakoľko vyrastá len s dospelými - mama ju mala v neskoršom veku - cca 51r ale to je jedno.....jedno ráno sa dcérka tešila do škôlky v aute spievala bola veselá....prídeme do šatne a tam to dievča s mamou - dcérka hneď na ruky sa brala začala strašne plakať, že ona nejde do škôlky aby som ju zobrala do inej škôlky že ju bude biť....chúda až do plaču mi bolo úplne spotená bola....ozvala sa jej mama a hovorí vidíš Emuška plakať sa nemá....už to vo mne vrelo hovorím hm a viete prečo mi dieťa plače???? lebo Vaša Emuška ju bije - že to nie je možné a zas ona je slušná, ona vyrastá medzi dospelými, ona je sama - ona sa nebije, že jej Emušku v škôlke biju - hovorím ja svojej dcére verím, škôlku, deti, učiteľky má veľmi rada len Vašej Emušky sa bojí, lebo sa bije...v tom sa otvorili dvere prišla učiteľka potvrdila že Ema sa bije, že je veľmi agresívna na deti, že ak sa to bude opakovať ešte raz urobia další zápis - tuším tri keď sú môžu dieťa vylúčiť zo škôlky....dopadlo to tak, že milá Emuška sa musela hrať sama nie s deťmi, nakoľko im stále robila zle, učiteľky ju mali pod dohľadom ja som sa stále informovala či dcérke nerobí zle...našťastie dcérka postúpila do vyššej triedy ona ostala medzi malými detičkami takže máme od nej naštastie pokoj....ale dobre ste urobili - verte dieťaťu - a informujte sa u učiteľky ako sa to vyvíja lebo nie je nič horšie ako keď dieťa má rado škôlku a ubližujú mu tam.....

svetlonos
31. mar 2023

Kamaratkinho syna v druhej tiede vylucili za to zo skoly. V skolke take deti tiez vylucuju. To je uplne jedno jedno z akeho dovodu to dieta robi. Nie je sostatocne zrele alebo co, ale neexistuje by otlkalo ostatne deti.
Bola by som nestastna i keby bolo agresorom moje dieta a riesila by som to.

zorkahorka
31. mar 2023

Urcite ucitelky by to mali riesit s rodicmi chlapca.
Pripadne sa dajte dokopy viaceri rodicia a tlacte na skolku, nech to riesi

diamondsspaces
1. apr 2023

Určite riešiť so všetkými rodičmi , ktorých sa to dotklo. Ich chlapec má 3 roky a nevie sa chovat? To v 15-tich bude behať nafetovany a krednut mame z peňaženky. Treba to aj tým rodičom toho spratka povedať a normálne s kľudom vysvetliť , že ak ho nevedia zvládnuť teraz , tak o 15 rokov to bude 1000x horšie. Je v malom veku , treba také správanie podchytit a pracovať s tým dieťaťom. Ak jeho rodičia samozrejme budú chcieť lebo rodičia sú taký že : ó moje dieťa určite také nie je . To ako vychovávame a formujeme naše deti bude na 70% ovládať ich rozhodnutia v dospelom živote. Rodicia toho spratka by mali navštíviť psychologa. Držím palce . Ja by som jeho rodičom dala hodinovú prednášku o tom , že deti sú naša budúcnosť. Vy môžete syna dať do inej škôlky ale oni ho majú doma 24/7 ...hups. Nechcela by som.

elmivelmi
1. apr 2023

chudak tvoj syn.Ja by som si odchytila toho maleho bitkara a vykricala ho,a aj jeho mamu,a spytala sa jej kde je problem.