Oblečenie z Decathlonu - skúsenosti

16. okt 2023

Ahojte, chcem si objednať dámske tričká z Decathlonu. Aké máte skúsenosti? Je to dobrá kvalita? A ako sedia veľkosti, treba objednať menšie alebo väčšie číslo alebo to ako bežne nosím. Dakujem

viestta
16. okt 2023

Kvalita je na tu cenu dobra, ale ak ide o ich znacku, vo vseobecnosti maju uzsie strihy

autor
16. okt 2023

@viestta diky

daja07
16. okt 2023

Zalezi na kazdej veci asi. Treba vyskusat. Mame odtial viacero veci, damske, panske, detske. Manzel ma veci na behanie, jedno trisko super, druhe sa mu zda ze jej kratke. Sortky, plavky, veci na bike sedia fajn. Ale treba skusat. Ja som tam skusala 3 neprefukave bundy na bike a len jedna mi sedela. jedna mi bola obrovska, o cislo mensie zas mala a dalsia velmi uzka. Detske termo oblecko strih fajn ale materialovo sa mi nepaci. Uz sme ho viac nekupovali. Ponozky velmi uzke. A ako bolo spomenute vyssie, suhlasim ze strihy su vo vacsine pripadov skor uzke / slim.

bloger
16. okt 2023

Decathlon má veľmi kvalitné veci.

la_dolce_vita
16. okt 2023

Čo sa týka kvality, mám dobre skúsenosti, potrebujem veľa športových vecí, najmä tričiek, takže aj na cenu pozerám. Veľkosti celkom sedia, niekedy mi treba väčšiu veľkosť, ale je to super obchod, vyberie si každý a cenovo dostupné.

autor
16. okt 2023

@daja07
@la_dolce_vita baby náhodou niektoré z týchto tričiek nemáte,však? Aké môžu mať rozmery cca. Neviem raz akú veľkosť kúpiť.

la_dolce_vita
16. okt 2023

Tak to si netrufam poradit, nie je to tam niekde uvedene? Ja si vsetko skusam. Ale ked nakupujes cez net, tak zober dve velkosti a tu nevhodnu vratis.

viestta
16. okt 2023

maju velkostne tabulky, ale z mojich skusenosti, tan vacsi rozmer v tabulke neplati. Takze skor zober to vacsie cislo

autor
16. okt 2023

@la_dolce_vita
@viestta píše tam len výšku modelky a jej miery, a aké má tričko, len neviem,keď som si to dala prepočítať tak mi vyšlo XS, podľa modelky aj M by mi bolo malé🙈🙈tak neviem. Asi budem musieť vziať obe a vrátiť...