Detské kožené celoročky D.D.Step

18. apr 2024

Ahojte, potrebovala by som 4-ročnému synovi kúpiť nízke tenisky resp. topánky s klenbou a ideálne nejakou ohybnejšou podrážkou. Celkom sa mi pozdávajú celoročky dd step, rady 068 alebo 040. Cenovo su fajn, aj vhodné na jeho typ nôžky (skôr užšia), aj celkom univerzálne keďže znesú aj trochu vlhka. Len rozmýšlam či to bude vhodné aj v lete… nebude sa mu v nich veľmi potiť noha? Predsa len sú to kožené topánky, nie plátenky. Samozrejme v horúčavach bude mať sandálky. Poraďte prosím, kľudne aj inú, cenovo dostupnú značku. Protetiku som tiež pozerala ale vyzerajú byť dosť široké. Ďakujem

nevenka
18. apr 2024

Uzsie su aj Richter, nam vyhovovali, ale cena tiez taka vyssia, no a kozene, v tom sa dost poti noha. Ja som kupovala potom este tenisky v CCC, take vzdusne.

nevenka
18. apr 2024

Protetika ma tu radu barefoot, tie su siroke, ale su aj tie klasicke a tie boli ok, najlepsie ist vyskusat.

iwet25
18. apr 2024

V lete mu bude teplo. Ja obom dcéram len dd step kupujem celorocky, sú super odolné. Ale cez leto maju väčšinou tenisky alebo platenky a keď je naprsane tak maju celorocky.

zuzinabila
19. apr 2024

Urcite viac typov obuvi pre dieta na volny cas aj do skoly.aj kozene,aj platenky,aj sandalky atd.dcera ma kožene do skoly,trekove do lesa /na dvor,kaucukove gumaky ,uzavrete sandale,platenky.vsetko vyuzije .