Ahojte. Už asi dva mesiace som pociťovala bolesť a pukanie päty (členka) z dlhého státia v práci. Ortoped mi povedal ze tam je slabý zápal, nič vážne. No už týždeň ma bolia nohy, minule tá kde som mala zápal mi trpla a bolela a dnes ma zas dosť boli ľavá noha, úplne ako pri svalovke, alebo po dlhej prechádzke, no a mi som nikde nebola. Začalo to večer pri ležani a len jedna noha. Stalo sa vám už niečo podobné? Ďakujem
@caroline_ snaž sa čo najskôr, neodkladaj. Neviem či treba aj výmenný lístok od obvodnej. Najprv sa objednaj ešte dnes telefonicky, vysvetli, že je to akútne, nech dá čo najskorší termín. A zajdi k obvodnej pre ten výmenný lístok pre istotu. Aj keby ti to trochu povolilo, žiadaj si na neurológii podrobné vyšetrenie (napr. magnetická rezonancia mozgu a krčnej chrbtice), nedaj sa odbiť. Držím palce
Ďakujem vám
na kŕče je dobré magnézium (Ľubovnianka, Magnézia)
Ja som mala podobne bolesti. Dlhe mesiace nevedeli co je to, nakoniec mi ortoped povedal ze mam v pate nejaky vyrastok kosti.. ukazal mi rontgen ale samozrejme bol rovnaky ako druha noha( to len aby som uz dala pokoj) moj dr.vravel ze mam dnu, cize zapal malych kosticiek a druha otropedka hovorila ze je to z chrbtice a striela to do nohy,boli to take svalove krce ,ze ma to niekedy usadilo na pol dna a nevedela som stat na nohach... tak som riesila chrbticu a tu dnu a pomali to prechadzalo.. teraz vsetko preslo az na tu chrbticu😵 ale ta neprejde uz nikdy( posunuta platnicka, skrizena panva a veci s tym spojene.
Urcite by som to riesila aspon nech vies co mas s tym robit
Ale neries to na MK chod sa poradit k lekarovi,na ortopediu, hocikam... je milion veci preco ti to trpne.drzim palce
@martina2ve v pondelok da chystám ku svojej doktorke a ta ma objednana ku neurologicke, tu som sa chcela len zatiaľ poradiť kým sa tam dostanem, ale ďakujem
@caroline_ ja som prekonala zápal trojklanneho nervu pred 5 mesiacmi a reumatolog mi povedal,že môžem mať z toho oslabene a preťažené svaly..pri dvoch malých deťoch som to nestihla ani vylezat...no uvidíme,aké budú výsledky krvi z reumatologie..ináč,ja mám problémy s chrbticou,v krčnej mám lordozu a v krížoch tiež nejaké nezrovnalosti...držím prsty,aby si mala u neurologa všetko ok!
@milus777 boli má krčna chrptica tak to môže byť s toho?prosím vás Ďakujem
@denisaaairdacova bolesť nôh skôr od krížovej chrbtice...
Ďakujem vam
@caroline_ možno by bolo dobré navštíviť neurológa. Niektoré neurologické choroby sa prejavujú aj bolesťami, slabosťami končatín