Ahojte. Hladam niekoho kto ma alebo mal take problemy ako je. Bolest pod dolnou celustou vystrelujucou do krku. So zubami to nema nic spolocne. Na akeho lekara sa treba obratit a co je pricina. Dakujem za vase odpovede.
môže to byť slinná žlaza a rieši to zubár
@jahu348 toto som mala minulý rok aj ja, začalo to bolesťami v októbri, v novembri som už aj opuchla, tiež som RTG zubov mala v poriadku. Dostala som šialene bolesti, teploty, mysleli si, že je to trojklanny nerv. Až MRI ukázalo, že mi zápal zo zubu prešiel do sánky a následne spôsobil zápal kostnej drene. Na PN som bola 10 mesiacov. Ešte sa mi pridruzil k tomu zápal slinnych žliaz, aj to by ste mohli mať, keď vás bolí sánka. Moja diagnóza je osteomyelitída, skúste si o tom prečítať. Navrhujem, aby ste si vybavili minimálne ct
@eriksonka1234 dakujem. Ked tak mi napiste do spravy. Ake odborny lekar vas poslal na MR
@jahu348 ja som s tym bola u vseobecnej,poslala ma k neurologicke,ze to moze byt z krcnej chrbtice. Nevidim zatial zlepsenie. Mam dlhodobe bolesti krcnej,ale ani tejto bolesti,co vyzaruje do spodnej celuste sa neviem zbavit.