Bolesť zubu a opuch

peter878
28. feb 2024

Ahojte , v sobotu som sa zobudil na silnu bolesť zubu , zistil som že ma bolí zub ktory mi 2 tyždne dozadu robil zubar ( zbavil kazu a dal plombu) . Nedelu som sa zobudil uz s opuchom líca teda sánky a išiel som na pohotovosť kde mi do toho zubu spravili len dieru nech sa uvolni tlak a to je všetko . Pondelok som isiel svojmu zubarovi a tam mi len vycistil tu dieru ktoru mi tam spravili na pohotovosti , dal mi antibiotika a nieco od bolesti . Dnes je streda takze treti den uživania antibiotík a opuch mam stále a aj bolesť je ( hlavne toho opuchu ) . Stalo sa vám niečo podobné ? Zmizne ten opuch ?

gemerka17
28. feb 2024

@peter878 už si tu písal aj včera. Treba zmeniť zubára za kvalitnejsieho. Tvoj zubár opravil zub zle a antibiotika sú zbytočné, zub treba opraviť správne.
Čo ti ukázal RTG v pondelok?

peter878
autor
28. feb 2024

@gemerka17 na RTG som nebol vôbec

gemerka17
28. feb 2024

@peter878 no vidíš, máš zubára šuflikanta. Zajtra si zavolaj na vybavenu kliniku, kde ti zub pozru a skontroluju aj ostane zuby. Tvoj zubár niečo pokaslal a tým pondelkovym postupom to dodďzubal ešte viac. Rtg je v ambulancii nutnosť a pri tvojom probléme si ho mal mat urobený a až na základe neho sa rozhodnúť ako ďalej postupovať. Čo máš v tom zube a pod nim ti nikto nepovie bez RTG. Dá sa predpokladať na tvoje problémy, že to nič dobré nebude, takže to zajtra rieš.