Chiropraktik Danac - skúsenosti

sadriana2886
14. aug 2013

Zdravím Vás 🙂 nemáte niekto skúsenosti s chiropraktikom Danacom?
Partner ma problém s ramenom. Lebo čo som pozerala na nete, tak som našla len pozitívne reakcie.
Len by som rada vedela, či ste už niekto u neho boli a či Vám pomohol.
Ďakujem 🙂

silviatt
14. aug 2013

Ahoj. Danac je velmi dobry. Chodia k nemu aj znami sportovci, manzel je tiez profesionalny hrac a vela krat mu pomohol. Dokonca jeden moj znamy, si ho pozyva do nemecka, aby mu pomohol. Urcite je to dobra volba .

paul605
29. júl 2014

ako sa mam s nim skontaktovat 3 krat som mu volal a nedvihal tiez som mu pisal sms a neodpisla???

murkaa
11. sep 2014

Ahoj. Má niekto prosím kontakt na p. Danáča?

veronicka54
11. sep 2014

ahoj viem ze pan Danac byva kazdy stvrtok v modranke jak je restauracia pemino tak z boku maju vchod..ja som tam tiez bola. A pomohol.

oliverko5
11. sep 2014

dobry den..pan Danac je z Kajalu a kazdy pondelok je na poliklinike Duslo od rana 8 do 10 je to hned dole pri rehabilitaciach..bola som tam napravil ma super bola som spokojna cele to trvalo asi minutu a platila som 10 euro ale zavisi od problemu myslim si ze cenaje uz konecna ..telefon nevimiem bohuzila ale on je dost casto ze vraj odcestovany.

marek40
6. dec 2014

ja som bol bratislave za nim terapia 1 minut 20 e ten človek nema chirokpraktikou nič spoločne len z ľudi ťahá peniaze ja mam problemy s platničkou ked vas niekdo pobucha pozadah viac pomôže.som zhrozeny ze využíva choroby druhyh.cestoval som za nim 200km vyhodené peniaze

dzuzu83
16. mar 2015

@paul605 možem vas poprosit o kontakt?dakujem

aveeva123
27. mar 2015

ahojte,
pan Danác je najlepší, chodím k nemu, bola som unho v Bratislave. Vždy keď mám problém s chrbticou tak mi pomôže. Každý kto ide dnu je skľúčený a keď vychádza je blažený. Celá procedúra je tak 5 minut, stojí to zato. Cena je prijateľná 10,- eur. Som veľmi spokojná. Vrelo doporučujem.

aveeva123
27. mar 2015

@dzuzu83 kontakt je 0905 229 266 keďže je veľmi zaneprázdnený nedvíha a neodpisuje na SMS. Má právo na svoje súkromie. Predstavte si byť na jeho mieste. Skôr ho vyhľadajte tam kde chodí pracovať: Spísala som si to:
Pondelok: 8,00 - 10,00 hod. Šaľa Duslo, poliklinika, rehabilitácia
Utorok a Piatok 8,30 - 12,00 hod. Brtislava, Hotel Bratislava zozadu hotela
Streda: NEVIEM nezistila som, budem rada keď dá niekto vedieť
Štvrtok: Modranka - restaurácia zboku

kiarana2
15. feb 2016

@marek40 ahoj,s cim si mal alebo máš problemy,ja sa k nemu chystam,a ako som tu uvidela tvoj komentar mam dilemu...:(

212janka212
27. feb 2016

Ja som bola za Danacom v utorok s bolestami chrbta.Konkretne od ramena po zadok.
Je to stvrty den a bolesti sa praveze viacej stupnuju a boli ma to uz aj v noci ,nie len pri pohybe.Stlacal mi to bolave miesto odkial vyzaruje bolest.Netusim za co berie 20€.Vo vnutri som bola max.3 min.aj s vyzlecenim a este pri obliekani bol uz v ordinacii ( neda sa to nazvat ordinaciou, ) iny clovek .
Je to dost neprijemne 😠 .Povedal,ze mam dojst este raz.Asi sa tam zastavim,pre tych 20 €.Myslim,ze aj to by sa malo dat reklamovat 😔

aajanka
14. mar 2016

Ja odporucam p. Roberta Lorinza, ktorý dlhé roky podobil v Kovacvej a teraz je na Tehelnej v BA. Nikde na nete som na neho nenasla referencie. "Dostala som k nemu" na ústne odporúčanie viacerých ľudí ... Je sice drahy ale pomohol mi, povazujem to za dobre investovane peniaze, pretoze nikeolkých rokoch j bolesti krížov ma napravil a bolesti mi ustupili a to bez jedenia liekov.. Tento pán je slepý, má dobre vyvinutý cit v rukách.

qeqeuel
7. apr 2016

Danac neni žiadny chiropraktik ale podvodnik, vyuziva oblbovanie nervovej sústavy, pobuchava vas po stavcoch tak aby vas bolest prestala mozno tak na 2dni a potom ste tam kde ste boli, a zaplatite 20eur. Nikdy k nemu nechodte ten clovek patrí za mreže. Bol som unho 2krat absolutne nic nepomohol iba to prestalo vzdy na den boliet. Ked mate problem tak sa objednajte skutocnemu fyzioterapeutovy co vam stanovi diagnozu a predpise cvicenia atd. Nikdy nie chirpraktikovi, ten pomoze len nachvilku ale neriesi skutocnu pricinu problemu.

sudo
7. apr 2016

Ludia nenehajte sa oblbnut, na slovensku sa ani neda studovat chiropraxia... Ktokoľvek tvrdi ze je chiropraktik vam klame. Tito ludia su podvodnici.

fissura
20. apr 2016

Musim suhlasit s ludmi co pisu ze zoberie 20€ za max 3min a nic sa nezmeni. Posediacky Postlaca chrbticu alebo ine miesta a ste vylieceni a zacina sa uplne nova etapa vasho bezbolestneho zivota. Pre mna 2x navsteva a vyhodenych 40€ + naklady na cestu. Skuste radsej niekoho kto sa vam bude za tie peniaze venovat aspon 10min a nieco aj napravy.

dimco
26. apr 2016

Mne napravil rebrá a rameno. Rebrá bol skôr taký mimo pokus, išiel som k nemu kvôli ramenu, ale pozatláčal, popraskalo a bolesť zmizla. Rameno bolo iné kafe, s tým som chodil najprv mesiac po doktoroch, obstreky, injekcie, 4 röntgeny. Ruku som nedokázal dal za chrbát a ani úplne vystrieť dopredu. K nemu keď som došiel a dal si dole tričko obaril ma hláškou, že mám rameno vonku z púzdra. Chytil, nejako dovno pozatláčal, rameno prasklo a plná hybnosť bola späť. Trochu ma ešte dva týždne bolelo, než sa svaly a väzy uzdravili a spevnili a odvtedy bez problémov. Určite dosť záleží aj od typu "problému", ja som ich mal pomerne česrstvé poúrazové z futbalu. Niektorý tam boli s vecami ktoré mali roky, potom po návšteve boli "nasrdený" že nepomohol, ale v konečnom dôsledku mi všetci nakoniec povedali že ano, len to chcelo čas. Ak sú svaly a väzy dlho mimo pozíciu, tak zrejme chvílu trvá kým sa zase ukludnia potom čo sa vrátia do svojej pozície. Z môjho okolia mám v konečnom dôsledku 5 pozitívnych reakcií že pomohla návšteva u neho.
Všetko sú to veci zhruba 3-4 roky staré, tak neviem ako funguje dneska. Ale vtedy (naprával ma okolo 2012) sám za seba môžem povedať super

ladidadida
4. máj 2016

Ahojte, neviem ako vy ale ja som ho zacala navstevovat v mladom veku nakolko trpim hypermobilitou (ak niekto nevie: je to nadmerna pohyblivosť veľkých i drobných kĺbov). Odstupom casu pocitujem coraz viac jej nasledky avsak ak su bolesti uz neunosne a neviem si to takpovediac "napravit sama" tak vzdy navstivim p. Danaca, ktory mi vzdy pomoze... Sice ho potom musim navstivit 3x za tyzden pocas obdobia 2 tyzdnov, kym si moje klby nenajdu zas to svoje povodne miesto (predosle miesto kde klb lezal sa len pomaly stahuje) ako u ostatnych jedincoch. O plateni nemozem povedat nic nakolko nikdy odomna nic nezobral!!
Vrelo odporucam a odkazujem tym ktory sa boja: ten kto neskusi nevie 🙂

sssilvinka
19. máj 2016

Ahojte, urcite navstevu p. Danaca odporucam, nie raz pomohol mojim detom, ktore aktivne sportuju, z toho dovodu sa k nemu prilezitostne vraciame. Ak ma dcera problem s bolestami kolena, alebo patou sama povie, ze podme k Danacovi. Je to preto, ze jej opakovane pomohol. Neviem, aky vyznam ma bavit sa o plateni ? Kolko zaplatite za lieky v lekarni a nie vzdy zaberu ....

sssilvinka
19. máj 2016

@sssilvinka este nieco, poznam pripady, ked k nemu ludia pridu po styroch a odisli po svojich

dimco
1. jún 2016

Ono za všetko hovoril fakt, že jeho história a to, že naprával SCP Ružomebrok, futbalistov, basketbalistov a najväčšie mená ktoré mu prešli rukami ako Dominik Hrbatý alebo Roger Federer

samoslav
31. júl 2016

Prosím, nikto k nemu nechodťe. Návševy naozaj trvajú dve minuty, neveril som, keď som to niekde čítal. Je mu úplne jedno, čo robí, hlavne, že dostane 20 euro. Mne dosť ublížil na lakťoch a počul som od jedného doktora v Piešťanoch, že od Danáca tam majú aj ľudí na vozíku. Toto som sa rozhodol napísať v nádeji, že niekoho to možno ušetrí od problémov. Nemám dôvod si vymýšlať. Naozaj neviem, kto píše tie pozitívne ohlasy, zrejme on alebo jeho asistentka

dimco
31. júl 2016

Neni som ano jeho asistentka ani rodina ani on sám. Jeden doktoro povedal, podobne ako mne p. Pružinec, ktorý mi hovoril niečo v tom zmysle aký je to šarlatán, tento ordopéd bol po 4 röntgenoch schopný povedať že je všetko OK a začal do mňa pchať ketanolové injekcie a podobné sračky. Ja s ním mám jednoducho len dobré skúsenosti, moje okolie tiež. Nepoznám zatiaľ napriamo človeka, ktorému by ublížil. To je všetko. Takže sa zdržte prehlásení o pozitívnych reakciách ktoré by mali byť neobjektívne.

edassade
31. aug 2016

@dimco p.Pružinec by pretiahol aj el. zástrčku

dimco
31. aug 2016

@edassade Tak k tomuto sa vyjadriť naozaj neviem. vlastne ani neviem ako to súvisí s témou ?

celebritynew
9. sep 2016

@sadriana2886 Ja som dnes u Danaca bola. Bolesti v krizoch (hernia) uvidime. Otec tam bol 2x s ramenom a pomohol. Chodi tam vela ludi a chvali si ho. Vraj je 🔝. 2min/20€ bez bolesti.

jaaadu
9. sep 2016

no su to ludia ktory len napravaju, skutocny chiropraktitk musi byt vystudovany lekar a mat takuto specializaciu (u nas bohuzial nieje uznana) a specializovat sa chodia lekar do USA, alebo nemecka. a ak je nejaky problem treba nato aj 4-5 sedeni, zalezi od problemu. ja len tolko, aby ste si to neplietli co je chiropraktik. Navstevovala som ho ked som bola na stazi v zahranici a mala som zdr. problem a som tak torchu z oboru tak viem co pisem. 🙂

pocasiee
16. sep 2016

@celebritynew
dobry den mozem sa spytat ako by som sa vedela dostat alebo objednat k panovi danacovi??nevedeli by ste mi dat tel cislo?dakujem

edassade
16. sep 2016

škoda 20 € ,ver mi

celebritynew
17. sep 2016

@pocasiee treba tam ísť osobne. Neobjednava sa.

celebritynew
17. sep 2016

@edassade nooo asi mas pravdu 🙂