Čo na presilené rameno?

gabuska36
2. jún 2012

ahojte baby...chcem radu....mám presilene ľavé rameno asi z nosenia 6 mesačnej dcérky...úplne ju mám nefunkčnú..bola som na pohotovosti aj u neurológa aj ortopéda...vraj keď kojím nemôžu mi nič dať...iba paralen alebo Mic400...je to hrozná bolesť mám tu mamu lebo sa nedokážem o malú postarať...nemáte niektoré s tým skúsenosti a poraďte mi čo Vám pomohlo...ďakujem pekne

nasta197
2. jún 2012

ahoj pokoj a klud a daj si ruku do trojuholnikovej šatky aby si snou nehýbala mne to pomohlo

alchemilkazltozelena
21. mar 2016

mam podobny problem, dnes idem s tym k dr., velmi ma boli prave rameno, asi tiez z dvihania malej, som zvedava co mi ide s tym robit..

agnes9
21. mar 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

skusila si nejaku mast? take tie hojive co su? take nieco by mozno pomohlo keby ti ju niekto rozmasiroval

drotenka
21. mar 2016
Používateľ drotenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drotenka.

Dobre radi @agnes9 skuste nejake take masticky

alimalili1
14. jún 2016

Ahojte mam ten isty problem nebola som u lekara a nemam to z nosenia deti lebo ziadne nemam no ja som si dala ibalgin ako tak trochu pomohol dala som si to do satky-arafatky ktoru som nastavyla ako trohuolnikovy satok spevnila som ju tak abi ma co najmenej lakalo s nou hibat a plus som si to natrela sportovym gelom ktory je mentolovy ked si ho dam chvylu to studi az napokon to paly a plu som si dala vytaminy rospusne do vody viete este nieco poradit

moni244
14. jún 2016

@alimalli1 uz len doucit sa gramatiku, lebo toto je des, co pises